FAQ items aan het laden...

Spoedkoerier Rotterdam

Binnen 30 minuten staat onze spoedkoerier in Rotterdam voor uw deur om uw pakket op te halen. We leveren uw goederen zo snel mogelijk af, of het nou gaat om een lokale, nationale of internationale zending.

Profiteer van onze voordelige service:

  • Binnen 30 minuten bij u om de zending op te halen
  • Gegarandeerd de voordeligste: geen toeslag voor spoedlevering
  • 24/7 bereikbaar voor koeriersdiensten
  • Uw zending goed verzekerd tijdens het spoed transport

Rotterdam Koeriers is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Offerte aanvragen
085 – 876 88 33

Kosten spoedkoerier Rotterdam

U betaalt voor de spoedkoerier in Rotterdam geen extra toeslagen. Rotterdam Koeiers bezorgt al uw verzendingen voor een vaste lage prijs. Bij spoedzendingen betaalt u een prijs die we baseren op de grootte en het gewicht van het pakket.

Prijs per kilometer: vanaf € 0,56,-.

Spoedkoerier binnen 30 minuten ter plaatse

Zodra u ons belt voor een spoedlevering, sturen wij binnen 30 minuten een koerier bij u langs. Vervolgens leveren we uw pakket zo snel mogelijk af bij de ontvanger. Hoelang dit duurt, is natuurlijk afhankelijk van de bestemming. Wij rijden speciaal voor uw zending, zodat we geen omwegen hoeven te nemen.

Verzend elk pakket met een koerier

Of u nou een brief met spoed wilt verzenden of een lading pallets, onze koerier uit Rotterdam zorgt voor snel transport zonder omwegen. Ook gevaarlijke stoffen als het nodig is. Met een bestelbus, caddy of vrachtwagen gaan wij direct op weg zodra u ons belt.

Spoed transport in heel Europa

Naast de zendingen die we in Rotterdam en omstreken bezorgen, rijdt onze spoedkoerier ook graag voor u naar Leeuwarden of Maastricht. Daarnaast zijn spoedleveringen door heel Europa mogelijk bij Rotterdam Koeriers. Bel 085 876 8833 om direct een spoedkoerier te boeken voor uw pakket.

Uw goederen goed verzekerd

Omdat elk pakket waardevol is voor de zender en ontvanger laten wij uw goederen altijd vervoeren door een vakkundige koerier. Daarnaast is de zending goed verzekerd voor diefstal, verlies en beschadiging. We beschikken over een NIWO-vergunning voor internationaal transport van goederen.

Spoedkoerier

Spoedkoerier Rotterdam boeken

Rotterdam Koeriers
Olmendaal 119
3075 KS Rotterdam

Werkgebied

Woont u in de omgeving van Rotterdam, bel dan Rotterdam Koeriers voor de bezorging van uw brieven en pakketten. Wij leveren goederen af in heel Europa. Vanuit onze vestigingen in Rotterdam en Dordrecht is onze spoedkoerier binnen 30 minuten bij u in: