FAQ items aan het laden...

Koerier Dordrecht

Reserveer bij Rotterdam Koeriers een koerier in Dordrecht en we halen het pakket binnen een half uur bij u op. Alle pakketten, groot en klein, worden bij Rotterdam Koeriers verstuurd, omdat we gebruikmaken van nationale én internationale koerierdiensten. De voordelen van een koerier in Dordrecht bij Rotterdam Koeriers:

  • Binnen 30 minuten bij u opgehaald
  • Alle pakketten zijn kosteloos verzekerd
  • 24/7 bereikbaar
  • Geen toeslagen voor avond- en weekendleveringen
  • Geen toeslagen voor een spoedlevering

Kosten koerier in Dordrecht

Bij Rotterdam Koeriers betaalt u geen toeslagen, wel een vaste lage prijs voor een koerier. Ook rekenen we geen extra’s voor avond- en weekendleveringen of spoedleveringen. Heeft u een pakket dat u per koerier in Dordrecht wil bezorgen? Neem dan contact op voor een offerte op maat.

Ik had een pakket dat met spoed geleverd moest worden. Een half uur na het belletje stond er een koerier van Rotterdam Koeriers voor de deur om mijn zending op te halen. Het pakket was volledig verzekerd en ik betaalde geen meerprijs voor de spoedlevering. De volgende keer bel ik Rotterdam Koeriers weer!

Spoedkoerier Rotterdam boeken

Rotterdam Koeriers
Olmendaal 119
3075 KS Rotterdam

Koeriersdiensten Rotterdam Koeriers

Dankzij onze nationale en internationale diensten versturen we elk pakket voor de laagste prijs. We verzekeren elke zending kosteloos tegen diefstal, beschadiging en verlies. Ook zijn we in het bezit van een NIWO-vergunning; zo weet u zeker dat onze pakketten bezorgd worden door bekwame koeriers. We leveren zowel producten als gevaarlijke stoffen en geconditioneerd vervoer. Ook vervoeren we:

Neem contact op voor koeriers in Dordrecht

We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week te bereiken op 085 876 8833. Ook kunt u ons mailen met uw vraag of kunt u onderstaand contactformulier invullen. Wij nemen dan contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*
Particulier of zakelijk?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reppel Koeriers levert namens ons vrijwel wekelijks gespecialiseerde soorten staal voor onze projecten in Londen, Southampton en Holmestrand Noorwegen en dat doen ze altijd snel en goedkoop. Dit wordt gedaan met kleine bestelwagens, grote bussen en vrachtwagens.

Hollandia Heijningen en Krimpen aan den ijssel, John de Meijer

Als scheepsbevrachter leveren wij aan schepen in alle havens van Europa en Reppel Koeriers is al vele jaren onze betrouwbare partner voor deze zendingen. Heel prettig vind ik dat zij nooit extra’s berekenen zoals diesel, file, avond, nacht- en weekeindtoeslag. Ook de douane ( T-1 ) afhandeling wordt door hen altijd keurig geregeld.

Legero Vlaardingen

Sinds 2011 verzorgd Reppel Koeriers B.V. fijnmazig distributiewerk ( routes met medicijnen ) en spoedzendingen voor ons door heel Nederland en wij zijn nog steeds heel tevreden met deze samenwerking.

Mediq Dordrecht, Gert-Jan Hijwege

Wij werken al jaren met Reppel Koeriers B.V. en zij doen voor ons distributiewerk en dagelijks vele spoedleveringen door Nederland en heel Europa en dat gaat naar volle tevredenheid.

TNT Schiphol, Rudy

Ik moet regelmatig juridische stukken verzenden en Rotterdam Koeriers staat elke keer in no time voor de deur. De vertrouwelijke informatie wordt veilig en snel afgeleverd.

Juridische stukken verzenden

De levering van materialen aan diverse bouwprojecten in het buitenland is super goed geregeld. We bellen altijd Rotterdam Koeriers voor leveringen, omdat we dan zeker weten dat de kwaliteit top is.

De levering aan bouwprojecten in het buitenland is super goed geregeld

Ik moest 24 pallets met goederen direct laten afleveren in Duitsland. Er werd meteen vervoer geregeld en nog dezelfde dag was het afgeleverd. Zeer tevreden over de  fantastische service en snelle aflevering.

24 pallets direct laten afleveren in Duitsland

Rotterdam Koeriers bezorgt onze pakketten dagelijks snel en betrouwbaar. Bij spoed zijn ze er al met 20 minuten en de koerier is altijd vriendelijk.

Rotterdam Koeriers bezorgt onze pakketten dagelijks.