Medicijnen koerier

Medicijn koerier

Het correct vervoeren van medicijnen vraagt om een betrouwbare koerier. Elk pakket dat verzonden moet worden is waardevol en vraagt om een speciale behandeling. Bij Rotterdam Koeriers zorgen wij voor een snel transport door een vakkundige chauffeur.

Onze werkgebieden

Het werkgebied van ons koeriersbedrijf gaat verder dan alleen Rotterdam, Dordrecht en Ridderkerk Wij komen uw zending ook gewoon ophalen wanneer u in Breda, Etten-Leur, Moerdijk, Roosendaal en Raamsdonksveer of bijvoorbeeld Hendrik-Ido-Ambacht gevestigd bent. Uiteraard houdt onze dienstverlening niet op bij de Nederlandse grenzen. We handelen dagelijks grote hoeveelheden internationale zendingen af. Wij bieden u nagenoeg alle transportoplossingen en zorgen dat u de perfecte oplossing voor uw verzending ontvangt.

Medicijn koerier

Zorgvuldig transport van uw medicijnen door een ervaren koerier

Of u nu gevaarlijke stoffen of speciale medicijnen vervoerd wilt hebben, bel met een van onze planners en die gaan alles voor u regelen. Met ons uitgebreide wagenpark hebben wij gegarandeerd een vervoersmiddel dat bij uw zending past. Met een caddy, bestelbus of bakwagen zorgen wij dat uw bestelling snel, zonder omweg en uiterst zorgvuldig op bestemming aankomt. Of dat nu in Breda is of door heel Europa, bij Rotterdam Koeriers verzenden wij uw pakket voor een vaste lage prijs.

Onze spoedkoerier is binnen 30 minuten ter plaatse

Heeft u met spoed een koerier nodig die de medicijnen wegbrengt? Zodra u ons belt voor een spoedlevering van uw medicijnen, sturen wij binnen 30 minuten een koerier bij u langs. Bij spoedzendingen baseren wij de prijs op de grootte, het gewicht van het pakket en het aantal kilometers. Hoelang de levering duurt, is geheel afhankelijk van de bestemming. Wij rijden speciaal voor uw zending, zodat we geen omwegen hoeven te nemen. Bel voor een gratis offerte naar 085-8768833 of stuur een e-mail naar info@reppelkoeriers.nl.

Medicijn koerier