Documentenvervoer

Rotterdam Koeriers

TRANSPORT VOOR DOCUMENTEN

Wij hebben ervaring

Bent u op zoek naar een gedegen partij voor uw documentenvervoer? Rotterdam Koeriers heeft heel veel ervaring met het vervoeren van belangrijke documenten, denk aan aanbestedingen voor de bouw, rechtbankdocumenten en dossiers voor advocaten en notarissen. Omdat al onze wagens Track & Trace hebben, wij rechtstreeks naar het losadres rijden en werken met vaste chauffeurs, die vaak al vele jaren in dienst zijn, is het risico voor u minimaal.

KOERIERS-
DIENSTEN

AANHANGER-
TRANSPORT

SCHEEPS-
LEVERINGEN

Documenten-
vervoer

INTERNATIONAAL TRANSPORT

WERKGEBIED

Alle transportoplossingen

Het werkgebied van ons koeriersbedrijf gaat verder dan alleen Rotterdam, Dordrecht en Ridderkerk. Wij komen uw zending ook gewoon ophalen wanneer u in Breda, Etten-Leur, Moerdijk, Roosendaal, Raamsdonksveer of bijvoorbeeld Hendrik-Ido-Ambacht gevestigd bent. Uiteraard houdt onze dienstverlening niet op bij de Nederlandse grenzen. We handelen dagelijks grote hoeveelheden internationale zendingen af. Wij bieden u nagenoeg alle transportoplossingen en zorgen dat u de perfecte oplossing voor uw verzending ontvangt.

Breda stad

VEILIG AFLEVEREN

Persoonlijk overhandigd

Bij Rotterdam Koeriers worden uw documenten en poststukken in perfecte staat op de overeengekomen plaats en tijd aan de juiste persoon overhandigd. Op deze wijze heeft u de zekerheid dat uw waardevolle stukken op tijd, veilig en in perfecte staat op de juiste plaats worden bezorgd. Deze stukken zullen met de grootste zorg en integriteit, middels een vooraf afgesproken protocol worden afgehaald of gebracht, zowel binnen Nederland als internationaal. Onze representatieve chauffeurs brengen uw belangrijke documenten op een snelle en discrete wijze naar de plaats van bestemming.

SPOEDKOERIER

De mogelijkheden

Bent u benieuwd hoe duur documentenvervoer bij ons is? Wij zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar. Bel voor een gratis offerte naar 085-8768833 of stuur een e-mail naar info@reppelkoeriers.nl. Dan vertellen wij u graag meer. Wij hanteren geen minimum tarieven en wij rekenen nooit extra`s zoals diesel-, file-, avond-, nacht- of weekendtoeslag. Met documentenvervoer van Rotterdam Koeriers komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.