Koeriersdienst 24/7

Rotterdam Koeriers

24/7 KOERIER

De laagste prijs

Bent u op zoek naar een koeriersdienst die 24/7 bereikbaar is voor uw spoedtransport? Bij Rotterdam Koeriers betaalt u gegarandeerd de laagste prijs voor een koeriersdienst, omdat wij geen toeslagen berekenen voor bijvoorbeeld bezorging in het weekend of in de nacht. Dit in vergelijking met andere koeriersbedrijven. Daarbij hanteren wij een persoonlijke benadering en werken we transparant. Klanten kunnen door onze transparantie altijd zien waar hun zending is.

KOERIERS-
DIENSTEN

AANHANGER-
TRANSPORT

SCHEEPS-
LEVERINGEN

Documenten-
vervoer

INTERNATIONAAL TRANSPORT

WERKGEBIED

Alle transportoplossingen

Het werkgebied van ons koeriersbedrijf gaat verder dan alleen Rotterdam, Dordrecht en Ridderkerk. Wij komen uw zending ook gewoon ophalen wanneer u in Breda, Etten-Leur, Moerdijk, Roosendaal, Raamsdonksveer of bijvoorbeeld Hendrik-Ido-Ambacht gevestigd bent. Uiteraard houdt onze dienstverlening niet op bij de Nederlandse grenzen. We handelen dagelijks grote hoeveelheden internationale zendingen af. Wij bieden u nagenoeg alle transportoplossingen en zorgen dat u de perfecte oplossing voor uw verzending ontvangt.

LADING PALLETS

Breed scala transport

Wilt u een enkele brief met spoed verzenden of een lading pallets transporteren? Onze ervaren koerier zorgt voor snel transport zonder omwegen. Als een van de weinige koeriersbedrijven verzorgen wij een breed scala transport voor u waarbij u middels Track & Trace de status van uw zending in real-time bij ons op kunt vragen.

WAARDEVOLLE ZENDING

Veilige en verzekerde levering

Omdat elke zending waardevol is voor de zender en ontvanger laten wij uw goederen altijd vervoeren door een vakkundige chauffeur. Daarnaast is de zending goed verzekerd voor diefstal, verlies en beschadiging.

Breda stad

SPOEDKOERIER

Binnen enkele uren

Wilt u goederen binnen enkele uren laten afleveren door een koeriersdienst die 24/7 bereikbaar is? Rotterdam Koeriers staat binnen 30 minuten bij u voor de deur en levert uw zending zo snel mogelijk af bij de ontvanger. Wij bezorgen al uw zendingen voor een vaste lage prijs en u betaalt voor ‘spoed’ geen extra toeslagen. Bij spoedzendingen betaalt u een prijs die we baseren op de omvang en het gewicht van het pakket, maar ook het aantal kilometers heeft invloed op de totale kosten.

GEEN VERRASSINGEN

Vooraf bepaald

Zou u graag vooraf willen weten wat u kwijt bent aan uw verzending in vergelijking met andere koeriersbedrijven? Bel voor een gratis offerte naar 085-8768833 of stuur een e-mail naar info@reppelkoeriers.nl. Dan vertellen wij u graag meer. Onze koeriersdienst is 24/7 bereikbaar voor vragen over transport en het aanvragen van een vrijblijvende offerte.