FAQ items aan het laden...

Rotterdam Koeriers: koerier in Rotterdam

Rotterdam Koeriers staat binnen 30 minuten bij u voor de deur in de omgeving van Rotterdam. Wilt u een brief, pakket of goederen laten bezorgen door een koerier, dan profiteert u altijd van onze vaste lage tarieven: wij rekenen namelijk geen toeslagen. Bovendien zijn uw goederen tijdens het transport verzekerd, zodat u geen enkel risico loopt door de zaken uit handen te geven.

Koeriersbedrijf in Zuid-Holland met meer dan 18 jaar ervaring

Al meer dan 18 jaar is Rotterdam Koeriers het koeriersbedrijf voor Rotterdam, de Botlek, Rozenburg, Europoort en de Maasvlakte. Als u vanuit deze regio een spoedzending moet versturen kunt u 24 uur per dag bij ons terecht! Veel van onze klanten zitten in deze havenstad en de meeste chauffeurs zijn woonachtig in de regio Rotterdam-Rijnmond zodat u altijd binnen een half uur een chauffeur bij u op de stoep heeft.

Kosten koeriersdienst

Bij Rotterdam Koeriers betaalt u gegarandeerd de laagste prijs voor koeriersdiensten, omdat wij geen toeslagen berekenen voor bijvoorbeeld bezorging in het weekend of in de nacht. Ook betaalt u niets extra’s wanneer de koerier in de file staat of in een voertuig op diesel rijdt.

Spoedkoerier

Wilt u goederen binnen enkele uren laten afleveren? Onze spoedkoerier staat binnen 30 minuten bij u voor de deur en levert het pakket zo snel mogelijk af bij de ontvanger. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor extra snelle leveringen.

Werkgebied

Niet alleen leveren wij pakketjes in Rotterdam, ook in andere gebieden kunnen wij leveren. Bekijk hier in welke gebieden Rotterdam Koeriers actief is.

Voor alle brieven, pakketten en goederen

Wij leveren werkelijk alle papieren, pakketten en goederen die u maar wilt. Uw koerier rijdt in een bestelwagen, busje of zelfs een vrachtwagen om elke zending te kunnen afleveren. Wij verzorgen als een van de weinige koeriers in Rotterdam en omstreken pakketten van meer dan 500 kilo. Enkele van onze koeriersdiensten:

  • Leveringen van meer dan 500 kilo
  • Vervoer van gevaarlijke stoffen

Zendingen door heel Europa

Wij bezorgen veel pakketten in de regio Rijnmond, maar u belt ons ook voor nationale zendingen en zelfs voor zendingen door heel Europa. Wilt u een pakketje laten bezorgen in Groningen, Hamburg of Le Havre? Bij ons betaalt u geen toeslagen, zelfs niet als u in het weekend, ’s nachts of met spoed een pakket wilt laten bezorgen. Onze koerier gaat direct op pad voor:

  • Regionale zendingen
  • Nationale zendingen
  • Zendingen binnen Europa

Uw zending veilig afgeleverd

Rotterdam Koeriers beschikt over een NIWO-vergunning voor internationaal goederenvervoer van derden en een getuigschrift van vakbekwaamheid van het CBR. Daarnaast is elke zending goed verzekerd tegen diefstal, verlies en beschadiging, zodat u geen risico loopt wanneer u uw zending uit handen geeft.

Koerier boeken

Bel Rotterdam Koeriers om direct een brief of pakket te laten bezorgen. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Heeft het geen haast? Dan kunt u ons ook een e-mail sturen. Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.