FAQ items aan het laden...

Groot pakket versturen

Wilt u een groot pakket versturen? We verstaan onder een groot pakket alles wat op een pallet wordt vervoerd. Rotterdam Koeriers verzorgt nationaal en internationaal transport van pakketten en pallets. Dankzij onze Eurovergunning is het ook mogelijk om via ons pakketten van meer dan 500 kg te verzenden. We vervoeren de pakketten middels bedrijfswagen, vrachtwagen, scheep- of luchtvaart.

  • Grote of zware pakketten van 500+ kg
  • NIWO-vergunning
  • Verzending met verzekering
  • Binnen 30 minuten ter plaatse

NIWO-vergunning: zwaar pakket versturen

Ons transportbedrijf onderscheidt zich door de NIWO-vergunning, ook bekend als Eurovergunning. De meeste transportbedrijven hebben deze vergunning niet, waardoor ze maar tot maximaal 500 kg per zending mogen vervoeren. Rotterdam Koeriers biedt verzending van extra zware pakketten aan tot aan het maximale laadvermogen van ons vervoer.

Groot pakket versturen van boven de 500 kg

U kunt binnen enkele stappen een groot pakket verzenden:

  1. We halen het pakket bij u thuis op! Geef uw adres door via het offerteformulier.
  2. Kies het land van bestemming. Onze service strekt zich uit over de hele wereld.
  3. Meet uw pakket op en geef het gewicht van het pakket door. Indien u niet zeker weet wat het gewicht is geeft u een inschatting op.
  4. Wanneer moet uw pakket bezorgd worden?
  5. Nadat uw pakket bij u thuis is opgehaald, ontvangt u van ons een track & trace nummer

Tot slot vragen we u of er nog andere bijzonderheden gelden, zoals: breekbare items, benodigde details over het bezorgadres, scherpe items, onverpakte items etc.

Ook voor al uw zware en grote pakketten: Rotterdam Koeriers

Afhankelijk van uw verzending wordt deze door middel van pallets of los per vracht vervoerd. Binnen onze koeriersdiensten bieden we ook petrochemisch transport en scheepslevering aan. Neem contact met ons op om een vrijblijvende prijsopgaaf te ontvangen. Onze experts staan u graag te woord via telefoonnummer 085 876 88 33.

Reppel Koeriers levert namens ons vrijwel wekelijks gespecialiseerde soorten staal voor onze projecten in Londen, Southampton en Holmestrand Noorwegen en dat doen ze altijd snel en goedkoop. Dit wordt gedaan met kleine bestelwagens, grote bussen en vrachtwagens.

Hollandia Heijningen en Krimpen aan den ijssel, John de Meijer

Als scheepsbevrachter leveren wij aan schepen in alle havens van Europa en Reppel Koeriers is al vele jaren onze betrouwbare partner voor deze zendingen. Heel prettig vind ik dat zij nooit extra’s berekenen zoals diesel, file, avond, nacht- en weekeindtoeslag. Ook de douane ( T-1 ) afhandeling wordt door hen altijd keurig geregeld.

Legero Vlaardingen

Sinds 2011 verzorgd Reppel Koeriers B.V. fijnmazig distributiewerk ( routes met medicijnen ) en spoedzendingen voor ons door heel Nederland en wij zijn nog steeds heel tevreden met deze samenwerking.

Mediq Dordrecht, Gert-Jan Hijwege

Wij werken al jaren met Reppel Koeriers B.V. en zij doen voor ons distributiewerk en dagelijks vele spoedleveringen door Nederland en heel Europa en dat gaat naar volle tevredenheid.

TNT Schiphol, Rudy

Ik moet regelmatig juridische stukken verzenden en Rotterdam Koeriers staat elke keer in no time voor de deur. De vertrouwelijke informatie wordt veilig en snel afgeleverd.

Juridische stukken verzenden

De levering van materialen aan diverse bouwprojecten in het buitenland is super goed geregeld. We bellen altijd Rotterdam Koeriers voor leveringen, omdat we dan zeker weten dat de kwaliteit top is.

De levering aan bouwprojecten in het buitenland is super goed geregeld

Ik moest 24 pallets met goederen direct laten afleveren in Duitsland. Er werd meteen vervoer geregeld en nog dezelfde dag was het afgeleverd. Zeer tevreden over de  fantastische service en snelle aflevering.

24 pallets direct laten afleveren in Duitsland

Rotterdam Koeriers bezorgt onze pakketten dagelijks snel en betrouwbaar. Bij spoed zijn ze er al met 20 minuten en de koerier is altijd vriendelijk.

Rotterdam Koeriers bezorgt onze pakketten dagelijks.