Koeriersdiensten

Onze transportdiensten van klein naar groot

Uw zending snel en veilig nationaal of internationaal laten bezorgen. Wilt u een van onze diensten boeken? Vraag dan direct een offerte aan. Heeft u een vraag over uw zending? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Bel 085 876 8833

 

KoeriersdienstKoeriersdienst
Koeriersdienst
Laat elk pakket bezorgen door Rotterdam Koeriers. De koerier komt de zending bij u thuis of op het werk ophalen en levert dit snel en veilig af bij de ontvanger. Wij leveren pakketten over de hele wereld. De zending is goed verzekerd tijdens het transport.
SpoedkoerierSpoedkoerier
Spoedkoerier
Moet uw pakket met spoed afgeleverd worden, dan is de spoedkoerier binnen 30 minuten ter plaatse in Rotterdam en omstreken. Vervolgens brengt hij uw pakket zonder omwegen naar de ontvanger waar dan ook ter wereld.

Lees meer
Beveiligd documentenvervoerBeveiligd documentenvervoer
Beveiligd documentenvervoer
Belangrijke documenten die bijvoorbeeld juridische of medische informatie bevatten leveren we met ons beveiligd documentenvervoer. U bent verzekerd van een snelle en betrouwbare levering door onze koerier.
Groupage transportGroupage transport
Groupage transport
Rotterdam Koeriers houdt de kosten van transport laag door verschillende zendingen te combineren in één rit, zogenaamd groupage transport. Zo zorgen we dat u de laagste prijs betaalt voor een koerier, terwijl de ontvanger het pakket toch snel krijgt.
Aanhanger transportAanhanger transport
Aanhanger transport
Sommige pakketten zijn te groot om in een auto of bestelbus te vervoeren. In zo’n geval zetten wij een aanhanger in. De koerier levert het pakket vervolgens zo snel mogelijk af bij de ontvanger.

Lees meer
VrachtwagentransportVrachtwagentransport
Vrachtwagentransport
Bij zendingen die de afmetingen voor regulier wegvervoer overschrijden zetten we groot transport in. Met een (open) vrachtwagen vervoeren we uw zending, zodat uw pakket veilig vervoerd wordt. Onze chauffeurs hebben ervaring met groot transport.
Exceptioneel transportExceptioneel transport
Exceptioneel transport
Heeft u machine-onderdelen of stalen balken die niet voldoen aan de regels voor wegvervoer, dan schakelt u ons exceptioneel transport in. Wij vervoeren elk pakket, ongeacht de afmetingen of massa.
BouwplaatsleveringenBouwplaatsleveringen
Bouwplaatsleveringen
Verstuur een zending naar een pand in aanbouw via onze bouwplaatslevering. We bezorgen uw pakket in elk land wereldwijd op de juiste locatie, ook als deze niet over een adres beschikt.
Petrochemische leveringenPetrochemische leveringen
Petrochemische leveringen
Heeft u vervoer nodig van aardolieproducten, dan dient u rekening te houden met de strenge wet- en regelgeving om de veiligheid en kwaliteit te waarborgen. Rotterdam Koeriers neemt u deze zorgen uit handen en verzorgt een veilige levering.
ScheepsleveringenScheepsleveringen
Scheepsleveringen
Wilt u proviand of spares laten bezorgen bij een schip, dan verzorgen wij de zending. Niet alleen binnen Nederland verzorgen wij scheepsleveringen, maar ook in heel Europa en zelfs wereldwijd.

Lees meer
Hand carry luchtvrachtHand carry luchtvracht
Hand carry luchtvracht
Indien nodig en efficiënt vervoeren we uw pakket per vliegtuig, bijvoorbeeld wanneer we uw zending aan de andere kant van de wereld moeten leveren. Neem contact met ons op om direct hand carry luchtvracht te boeken.

Lees meer