FAQ items aan het laden...

Luchtvrachtzendingen

Met enige regelmaat vervoeren wij HandCarry goederen die met het vliegtuig meegaan en waarbij een directe begeleiding noodzaak is. Het voordeel hiervan is dat er continu een chauffeur van Rotterdam Koeriers bij uw zending is en deze zending daadwerkelijk persoonlijk bij uw klant afgeeft en dat doen we voor u door heel de wereld. Voor goederen die deze persoonlijke behandeling niet nodig hebben en gewoon zonder begeleiding het vrachtruim in kunnen werken wij samen met geselecteerde partijen die dit voor ons regelen. Juist omdat wij scherpe prijsafspraken hebben met deze partijen kunnen we dit voordeliger regelen dan wanneer u het zelf regelt. Ontzorging is waar wij voor gaan!

Offerte aanvragen
085 – 876 88 33

Verzend elk pakket met een koerier

Of u nou een brief met spoed wilt verzenden of een lading pallets, onze koerier uit Rotterdam zorgt voor snel transport zonder omwegen. Ook gevaarlijke stoffen als het nodig is. Met een bestelbus, caddy of vrachtwagen gaan wij direct op weg zodra u ons belt.

Transport in heel Europa

Naast de zendingen die we in Rotterdam en omstreken bezorgen, rijdt onze spoedkoerier ook graag voor u naar Leeuwarden of Maastricht. Daarnaast zijn spoedleveringen door heel Europa mogelijk bij Rotterdam Koeriers. Bel 085 876 8833 om direct een spoedkoerier te boeken voor uw pakket.

Uw goederen goed verzekerd

Omdat elk pakket waardevol is voor de zender en ontvanger laten wij uw goederen altijd vervoeren door een vakkundige koerier. Daarnaast is de zending goed verzekerd voor diefstal, verlies en beschadiging. We beschikken over een NIWO-vergunning voor internationaal transport van goederen.

Luchtvrachtzendingen boeken

Spoedkoerier Rotterdam boeken

Rotterdam Koeriers
Olmendaal 119
3075 KS Rotterdam