FAQ items aan het laden...
Wij werken al jaren met Reppel Koeriers B.V. en zij doen voor ons distributiewerk en dagelijks vele spoedleveringen door Nederland en heel Europa en dat gaat naar volle tevredenheid.
RUDY, TNT SCHIPHOL
Reppel Koeriers levert namens ons vrijwel wekelijks gespecialiseerde soorten staal voor onze projecten in Londen, Southampton en Holmestrand Noorwegen en dat doen ze altijd snel en goedkoop. Dit wordt gedaan met kleine bestelwagens, grote bussen en vrachtwagens.
JOHN DE MEIJER, HOLLANDIA HEIJNINGEN EN KRIMPEN AAN DEN IJSSEL
Sinds 2011 verzorgd Reppel Koeriers B.V. fijnmazig distributiewerk ( routes met medicijnen ) en spoedzendingen voor ons door heel Nederland en wij zijn nog steeds heel tevreden met deze samenwerking.
GERT-JAN HIJWEGE, MEDIQ DORDRECHT
Als scheepsbevrachter leveren wij aan schepen in alle havens van Europa en Reppel Koeriers is al vele jaren onze betrouwbare partner voor deze zendingen. Heel prettig vind ik dat zij nooit extra € berekenen zoals diesel, file, avond, nacht- en weekeindtoeslag. Ook de douane ( T-1 ) afhandeling wordt door hen altijd keurig geregeld.
, LEGERO VLAARDINGEN
Ze hebben mij geholpen met een kleine verhuizing waarbij de spullen in een bakwagen voor 8 pallets konden. Ze waren keurig op tijd en de kwetsbare spullen werden netjes in dekens gewikkeld. Een klein doosje dat een chauffeur van Reppel vergeten was mee te nemen is meteen nadat wij hierover belden opgehaald en netjes afgeleverd zonder extra kosten, precies zoals het hoort natuurlijk!
PARTICULIER DORDRECHT, MARTIJN WEHRMEIJER

Snel een koerier nodig? Bel: 085-8768833

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!