FAQ items aan het laden...

Apotheek Koerier

Rotterdam Koeriers heeft dagelijks diverse kleine vaste routes voor verschillende apotheken in de regio Rotterdam en Drechtsteden en tevens een grote route voor een landelijk opererend bedrijf met een groot distributiecentrum voor medicijnen. Wij hebben dus ook op dit vlak erg veel ervaring. Zo komen wij bijvoorbeeld laden met een bestelwagen waarvan de laadruimte helemaal dicht is zodat niemand kan zien wat er vervoerd wordt. Tevens zijn alle deuren afsluitbaar met een afstandsbediening en hebben de wagens een alarm zodat onbevoegden zeer moeilijk bij de medicijnen kunnen komen. Wij doen dit 24 uur per dag en 7 dagen per week. Met ons Track & Trace systeem kunnen wij volgen waar uw zending is en/of wanneer deze is afgeleverd.

Offerte aanvragen
085 – 876 88 33

Verzend elk pakket met een koerier

Of u nou een brief met spoed wilt verzenden of een lading pallets, onze koerier uit Rotterdam zorgt voor snel transport zonder omwegen. Ook gevaarlijke stoffen als het nodig is. Met een bestelbus, caddy of vrachtwagen zijn wij u graag van dienst!

Spoed transport in heel Europa

Naast de zendingen die we in Rotterdam en omstreken bezorgen, rijdt onze spoedkoerier ook graag voor u naar Leeuwarden of Maastricht. Daarnaast zijn spoedleveringen door heel Europa mogelijk bij Rotterdam Koeriers. Bel 085 876 8833 om direct een spoedkoerier te boeken voor uw pakket.

Uw goederen goed verzekerd

Omdat elk pakket waardevol is voor de zender en ontvanger laten wij uw goederen altijd vervoeren door een vakkundige koerier. Daarnaast is de zending goed verzekerd voor diefstal, verlies en beschadiging tot een gewenst bedrag. We beschikken over een NIWO-vergunning voor internationaal transport van goederen.

Apotheek koerier boeken

Apotheek Koerier

Rotterdam Koeriers
Olmendaal 119
3075 KS Rotterdam