Koerier Rozenburg

Boek een koerier in Rozenburg en we komen uw zending al binnen 30 minuten ophalen. Dankzij een breed pakket aan regionale, nationale en internationale koeriersdiensten kunt u elk pakket laten verzenden. Geniet van onze uitstekende service:

  • Binnen 30 minuten ter plaatse om uw pakket op te halen
  • Geen toeslagen voor spoed-, weekend- en avondleveringen
  • Inclusief verzekering van zendingen tijdens transport
  • 24/7 telefonisch bereikbaar

Bel Rotterdam Koeriers voor het ophalen van een zending. Wij zijn dag en nacht bereikbaar, dus boek direct een koerier in Rozenburg.

Offerte aanvragen
085 – 876 88 33

Kosten koerier in Rozenburg

Omdat wij niet met toeslagen werken, betaalt u bij ons altijd een vaste lage prijs voor een koerier. Of we uw pakket nu doordeweeks of in het weekend leveren, overdag of ’s nachts, u betaalt hetzelfde bedrag voor de zending.

Prijs per kilometer vanaf € 0,56

Na het bellen kwam Rotterdam Koeriers direct naar kantoor om mijn spoedzending op te halen. Ze waren er al met een half uurtje. Het pakketje is keurig dezelfde dag nog afgeleverd. Ik zou het zeker nog een keer zo doen.

Spoedkoerier Rozenburg boeken

Rotterdam Koeriers
Olmendaal 119
3075 KS Rotterdam

Koeriersdiensten

Laat elk pakket verzenden door Rotterdam Koeriers. Met onze vele koeriersdiensten zijn wij in staat om elke zending binnen Nederland en wereldwijd te verzenden, of het nu gaat om een bouwplaatslevering, luchtvracht, scheepslevering of beveiligd documentenvervoer. Beijk alle koeriesdiensten of bel 085 876 8833 voor advies.

Uw zending altijd verzekerd onderweg

Uw pakket is tijdens het transport altijd verzekerd tegen diefstal, beschadiging en verlies. Daarnaast hebben we een NIWO-vergunning. Zo weet u zeker dat uw pakket bezorgd wordt door een bekwame koerier volgens de nationaal en internationaal geldende wetten op het gebied van goederenvervoer.

Neem contact op voor koeriers in Rozenburg

Bel 085 876 8833 voor meer informatie over onze koeriers in Rozenburg of het aanvragen van een offerte. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*
Particulier of zakelijk?*
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.