FAQ items aan het laden...

Overnight koerier

Heeft uw zending minder haast en mag het de volgende dag bezorgd worden? Ook dan kunt u ons bellen want bij een overnight koerierszending kunt u veel geld besparen, wij nemen de goederen dan in combinatie mee en lossen gedurende de dag. Wij kunnen u zelfs op de dag van levering een indicatie geven van de aflevertijd op 1 uur nauwkeurig. Zo bespaard u een hoop geld en tijd en heeft u de zekerheid dat Rotterdam Koeriers uw zending veilig aflevert. U kunt denken aan levering van uw pakket vanaf 20 euro door heel Nederland, afhankelijk van afmeting en gewicht van uw zending. Prijzen ex btw.

Offerte aanvragen
085 – 876 88 33

Verzend elk pakket met een koerier

Of u nou een brief met spoed wilt verzenden of een lading pallets, onze koerier uit Rotterdam zorgt voor snel transport zonder omwegen. Ook gevaarlijke stoffen als het nodig is. Met een bestelbus, caddy of vrachtwagen zijn wij u graag van dienst!

Uw goederen goed verzekerd

Omdat elk pakket waardevol is voor de zender en ontvanger laten wij uw goederen altijd vervoeren door een vakkundige koerier. Daarnaast is de zending goed verzekerd voor diefstal, verlies en beschadiging tot een gewenst bedrag. We beschikken over een NIWO-vergunning voor internationaal transport van goederen.

Overnight koerier boeken

Spoedkoerier Rotterdam boeken

Rotterdam Koeriers
Olmendaal 119
3075 KS Rotterdam