Vervoer dringende geneesmiddelen

Bent u op zoek naar professioneel vervoer dringende geneesmiddelen? Wij, van Rotterdam Koeriers, helpen u graag verder! Al meer dan 18 jaar is Rotterdam Koeriers hét koeriersbedrijf voor Rotterdam, de Botlek, Rozenburg, Europoort en de Maasvlakte. Als u vanuit deze regio een spoedzending moet versturen, dan kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week bij ons terecht! Veel van onze klanten zijn gevestigd in deze havenstad en de meeste chauffeurs zijn woonachtig in de regio Rotterdam-Rijnmond, zodat u altijd binnen een half uur een chauffeur bij u op de stoep kunt hebben.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw zending kunnen betekenen? Wacht niet en vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan. Dit kunt u doen door het formulier op onze website in te vullen.

Offerte aanvragen
085 – 876 88 33

Vervoer dringende geneesmiddelen? Rotterdam Koeriers helpt!

Maar kunnen wij u dan slechts helpen in de omgeving van Rotterdam? Nee. Wij komen uw zending ook gewoon ophalen in Breda, Maastricht of Groningen! Daarnaast houdt onze dienstverlening ook niet op bij de Nederlandse grenzen; wij handelen namelijk dagelijks grote hoeveelheden internationale zendingen af, die verzonden worden naar een grote diversiteit van landen. Of het nu gaat om luchttransport, scheepstransport of vrachtwagentransport; wij zorgen er voor dat uw zending op het juiste tijdstip én op de juiste plek wordt afgeleverd.

Bij ons profiteert u altijd van meerdere voordelen. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit extra toeslagen als we in het weekend of in de avonduren moeten leveren. Zo kunt u altijd de scherpste prijzen van ons verwachten! Daarnaast zijn al onze voertuigen voorzien van een track-and-trace systeem, waardoor wij uw zending altijd op lokaal niveau kunnen volgen.

Vervoer dringende geneesmiddelen
Vervoer dringende geneesmiddelen

Kom in contact!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar professioneel vervoer dringende geneesmiddelen? Neem direct contact met ons op voor meer informatie. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen!

Offerte aanvragen
085 – 876 88 33