Rotterdam koerier

Home » Informatiepagina’s » Rotterdam koerier
Rotterdam koerier

Rotterdam koerier

Wilt u een Rotterdam koerier inschakelen voor de verzending van medicijnen, documenten of andere producten? Dan bent u bij Rotterdam Koeriers helemaal aan het juiste adres! Al meer dan 18 jaar is Rotterdam Koeriers het koeriersbedrijf voor Rotterdam, de Botlek, Rozenburg, Europoort en de Maasvlakte. Als u vanuit deze regio een spoedzending moet versturen, dan kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week bij ons terecht! Veel van onze klanten zijn gevestigd in deze havenstad en de meeste chauffeurs zijn woonachtig in de regio Rotterdam-Rijnmond, zodat u altijd binnen een half uur een chauffeur bij u op de stoep kunt hebben.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw bezorging kunnen betekenen? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan! Onze medewerkers zullen snel met een passend prijsvoorstel komen.

Wilt u teruggebeld worden?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rotterdam koerier | Rotterdam Koeriers staat voor u klaar!

Wij vinden flexibiliteit en service erg belangrijk. Daarom denken wij graag met u mee en zorgen we ervoor dat de zending wordt afgeleverd volgens uw wensen. Dankzij onze vele verschillende dienstmogelijkheden kunnen wij u altijd de service bieden waar u naar op zoek bent. Heeft u bijvoorbeeld een spoedkoerier nodig? Dan staan wij binnen een half uur bij u op de gewenste locatie; ongeacht het tijdstip en de dag in de week.

Naast de snelheid, betaalbaarheid en flexibiliteit hechten wij ook grote waarde aan de veiligheid en betrouwbaarheid. Daarom zorgen wij er altijd voor dat we de juiste papieren hebben voor de zending die u wilt laten afleveren. Wij beschikken bijvoorbeeld over een NIWO-vergunning voor goederenvervoer van derden om de veiligheid van uw goederen te kunnen waarborgen. Daarnaast bezitten wij ook een getuigschrift van vakbekwaamheid van het CBR.

Neem contact op!

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze rol als Rotterdam koerier? Neem dan gerust even contact met ons op door het formulier op onze website in te vullen. Een van onze medewerkers zal spoedig contact met u opnemen en u verder helpen in uw vraagstuk.

Reppel Koeriers

  • Altijd Track & Trace

  • Binnen 30 min ter plaatse

  • Elke zending verzekerd

  • 24/7 bereikbaar

Offerte aanvragen

Naam(Vereist)
Particulier of zakelijk?(Vereist)