Medicijnenvervoer Delft

Zoekt u naar een professionele en ervaren organisatie voor medicijnenvervoer Delft? Dan bent u bij Rotterdam Koeriers zeker aan het juiste adres! Wij zijn opgericht in 2002 en zijn inmiddels uitgegroeid tot een groot bedrijf dat in heel Europa actief is. Dagelijks zijn er 45 mensen aan het werk voor meer dan 500 tevreden klanten die u vóór gingen. Ongeacht uw wensen en eisen; wij zorgen er voor dat uw zending veilig en snel op de juiste plaats terechtkomt.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw zending kunnen betekenen? Twijfel niet en vraag dan direct een offerte via onze website aan! Deze optie is gratis en geheel vrijblijvend.

Offerte aanvragen
085 – 876 88 33

Medicijnenvervoer Delft? Rotterdam Koeriers is uw specialist!

Rotterdam Koeriers heeft dagelijks diverse kleine vaste routes voor verschillende apotheken in de regio Rotterdam en Drechtsteden en tevens een grote route voor een landelijk opererend bedrijf met een groot distributiecentrum voor medicijnen. Wij hebben dus óók op dit vlak erg veel ervaring. Zo komen wij bijvoorbeeld laden met een bestelwagen waarvan de laadruimte helemaal dicht is zodat niemand kan zien wat er vervoerd wordt.

Tevens zijn alle deuren afsluitbaar met een afstandsbediening en hebben de wagens een alarm zodat onbevoegden zeer moeilijk bij de medicijnen kunnen komen. Wij doen dit 24 uur per dag en 7 dagen per week. Met ons Track & Trace systeem kunnen wij volgen waar uw zending is en/of wanneer deze is afgeleverd.

Medicijnenvervoer Delft
Medicijnenvervoer Delft

Kom in contact!

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze rol in de medicijnenvervoer Delft? Neem dan gerust even contact met een van onze medewerkers op voor meer informatie. Zij staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen!

Offerte aanvragen
085 – 876 88 33