Koeriersdienst Spijkenisse

Home » Informatiepagina’s » Koeriersdienst Spijkenisse
Koeriersdienst Spijkenisse

Koeriersdienst Spijkenisse

Wilt u gebruik maken van een koeriersdienst Spijkenisse? Wij, van Rotterdam Koeriers, helpen u graag verder! Onze dienstverlening is erg gevarieerd en bestaat uit koeriersdiensten in allerlei verschillende vormen en soorten. Of het nou gaat om de verzending van een standaard product of medicijnen, nationaal of internationaal transport óf een grote of kleine zending; wij kunnen het realiseren. Wij gaan mee met de verwachtingseconomie en zorgen ervoor dat al onze bezorgingen veilig en snel worden afgeleverd.

Heeft u nog enkele vragen over onze organisatie of dienstverlening in het algemeen? Neem dan gerust even contact met een van onze medewerkers op! Dit kunt u doen door het contactformulier op onze website in te vullen.

Wilt u teruggebeld worden?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Koeriersdienst Spijkenisse nodig? Rotterdam Koeriers helpt!

Als u ervoor kiest om uw levering door Rotterdam Koeriers te laten uitvoeren, dan profiteert u van meerdere voordelen. Allereerst werken wij niet met een minimum bedrag per levering; u kunt ons dus al inschakelen voor het verzenden van slechts één envelop. Daarnaast hanteren wij ook scherpe tarieven, die starten vanaf slechts €0,61 per kilometer. Of de bestemming nu regionaal, nationaal of internationaal verzonden is; wij zorgen ervoor dat het pakketje op het juiste adres aan komt.

Wij geloven in verantwoord ondernemen en hanteren dit in onze eigen werkwijze. Dit streven we na door middel van onze drie pijlers: respectvol omgaan met de klant, een milieuvriendelijke dienstverlening en collegialiteit. Deze drie aspecten staan al ruim 18 jaar hoog bij ons in het vaandel.

Neem contact op!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een koeriersdienst Spijkenisse óf heeft u nog enkele vragen over onze organisatie? Twijfel dan niet om, in beide gevallen, even contact met een van onze medewerkers op te nemen. Zij staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen. Tot ziens bij Rotterdam Koeriers!

Reppel Koeriers

  • Altijd Track & Trace

  • Binnen 30 min ter plaatse

  • Elke zending verzekerd

  • 24/7 bereikbaar

Offerte aanvragen

Naam(Vereist)
Particulier of zakelijk?(Vereist)