Koerier Delft

Geen bestemming is ons te ver

Koerier Delft

Vraag een offerte aan

Als u op zoek bent naar een organisatie in de rol van koerier Delft, dan bent u bij Rotterdam Koeriers zeker aan het juiste adres! Wij zijn een onderdeel van het koeriersbedrijf Reppel Koeriers. Reppel Koeriers is opgericht in 2002 en beschikt inmiddels over meer dan 45 medewerkers, die dagelijks werkzaam zijn in de levering van pakketten van punt A naar punt B. Wij rijden onder andere in verschillende soorten busjes, bakwagens en af en toe zelfs vrachtwagens. Wij hechten grote waarde aan veiligheid en kunnen daarnaast ook flexibel met de wensen en eisen van onze klanten omgaan.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw bezorging kunnen betekenen? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan! Onze medewerkers zullen snel met een passend prijsvoorstel komen.

Koerier Delft

Het team van Reppel koeriers

Onze specialisten staan voor je klaar

Koeriersdienst Schiedam

Koerier Delft

Rotterdam Koeriers staat voor u klaar!

Wij staan graag voor u klaar op het gebied van allerlei verschillende soorten koeriersdiensten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan medicijnentransport, documentenvervoer of aanhanger transport. Wij rekenen nooit toeslagen (voor bijvoorbeeld het weekend of de avonduren) óf minimumtarieven, maar hanteren juist altijd een vaste lage prijs! Hierdoor zult u nooit achteraf onverwachtse kosten binnenkrijgen.

Daarnaast zijn wij ook erkend door belangrijke derde partijen binnen deze branche; wij beschikken namelijk over een NIWO vergunning en een CBR Getuigschrift van vakbekwaamheid in de rijvaardigheid. Tot slot is uw zending bij ons ook altijd goed verzekerd, waardoor u nooit benadeeld kunt worden voor iets dat onze verantwoordelijkheid is.

Koerier Delft
Koerier Delft

Neem contact op!

Wij helpen u graag

Heeft u nog enkele vragen voor ons met betrekking tot onze rol als koerier Delft óf kunnen wij zelfs al iets voor u betekenen? Wacht dan niet en neem contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en zullen u snel verder helpen.