Groupage transport

Wilt u gebruik maken van groupage transport? Dan bent u bij Rotterdam Koeriers helemaal aan het juiste adres! Wij houden de kosten van het transport laag door verschillende zendingen te combineren in één rit. Deze werkwijze wordt ookwel groupage transport genoemd. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u altijd de laagste prijs voor een koerier betaalt, terwijl de ontvanger het pakket toch razendsnel binnenkrijgt.

Kunnen wij al iets voor u betekenen in uw zoektocht naar professioneel groupage transport? Dan kunt u (vrijblijvend) een offerte via onze website aanvragen óf telefonisch contact met ons opnemen voor meer informatie.

Offerte aanvragen
085 – 876 88 33

Groupage transport gezocht? Neem direct contact op!

Onze dienstverlening is erg gevarieerd en bestaat uit koeriersdiensten in allerlei verschillende vormen en soorten. Of het nou gaat om de verzending van een standaard product of medicijnen, nationaal of internationaal transport óf een grote of kleine zending; wij kunnen het realiseren. Wij gaan mee met de verwachtingseconomie en zorgen ervoor dat al onze bezorgingen veilig en snel worden afgeleverd.

Bij Rotterdam Koeriers zijn de mogelijkheden eindeloos, waardoor wij tot in de details in kunnen spelen op uw wensen en eisen. Daarnaast beschikken wij ook over de juiste papieren om uw goederen op een verantwoorde en veilige manier te kunnen vervoeren.

Groupage transport
Groupage transport

Meer informatie?

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze rol binnen groupage transport óf kunnen wij u ergens anders mee van dienst zijn? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen. Zij staan graag voor u klaar en zullen u snel verder helpen. Tot ziens bij Rotterdam Koeriers!

Offerte aanvragen
085 – 876 88 33