Koerier Delft

Onze koeriers in Delft halen en transporteren uw pakketten voor een vaste lage prijs. Rotterdam Koeriers is hét koeriersbedrijf voor Zuid-Holland en Brabant. Door de flexibiliteit van onze koeriers kunnen ze binnen een half uur bij u zijn om uw zending op te halen. Bekijk de voordelen van onze koeriersdiensten in Delft:

  • Altijd binnen 30 minuten ter plaatse
  • Betaal een vaste lage prijs: geen toeslagen
  • Uw pakketten veilig en snel vervoerd
  • Gratis verzekeren van uw goederen

Neem contact op met Rotterdam Koeriers voor het vervoeren van uw pakket in Delft en omgeving. We zijn iedere dag én nacht bereikbaar.

Kosten koerier in Delft

Voor onze koeriersdiensten betaalt u altijd een vaste lage prijs. Of het nu om een spoedzending, weekend- of avondlevering gaat, de kosten zijn gelijk. We werken niet met toeslagen. Wilt u meer informatie over de kosten van onze koeriers in Delft? Neem gerust contact met ons op.

Prijs per kilometer vanaf € 0,61

Ik moest met spoed vanuit Delft een aantal pakketten naar de haven in Rotterdam laten versturen. Toen ik Rotterdam Koeriers ’s avonds laat belde, werd er direct een koerier mijn kant opgestuurd. Voor ik het wist stond de koerier voor de deur. Goede service!”

– N. H. uit Delft

Spoedkoerier Delft boeken

Rotterdam Koeriers
Olmendaal 119
3075 KS Rotterdam

Onze koeriersdiensten

Rotterdam Koeriers heeft meer dan 18 jaar ervaring met goederenvervoer in binnen- en buitenland. We staan voor een snelle en veilige bezorging van uw zending, die altijd voldoet aan de eisen en geldende wetten voor goederenvervoer. U kunt onze koeriers onder andere inschakelen voor het vervoeren van:

Altijd een veilige zending

Als u kiest om uw goederen vanuit Delft door Rotterdam Koeriers te laten vervoeren, weet u zeker dat uw pakket verzekerd is tegen schade, diefstal en verlies. Onze vakbekwame koeriers werken daarnaast volgens de nationaal en internationaal geldende eisen op het gebied van goederenvervoer.

Neem contact op voor koeriers in Delft

Bel 085 876 8833 voor meer informatie over onze koeriers in Delft of het aanvragen van een offerte. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*
Particulier of zakelijk?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reppel Koeriers levert namens ons vrijwel wekelijks gespecialiseerde soorten staal voor onze projecten in Londen, Southampton en Holmestrand Noorwegen en dat doen ze altijd snel en goedkoop. Dit wordt gedaan met kleine bestelwagens, grote bussen en vrachtwagens.

Hollandia Heijningen en Krimpen aan den ijssel, John de Meijer

Als scheepsbevrachter leveren wij aan schepen in alle havens van Europa en Reppel Koeriers is al vele jaren onze betrouwbare partner voor deze zendingen. Heel prettig vind ik dat zij nooit extra’s berekenen zoals diesel, file, avond, nacht- en weekeindtoeslag. Ook de douane ( T-1 ) afhandeling wordt door hen altijd keurig geregeld.

Legero Vlaardingen

Sinds 2011 verzorgd Reppel Koeriers B.V. fijnmazig distributiewerk ( routes met medicijnen ) en spoedzendingen voor ons door heel Nederland en wij zijn nog steeds heel tevreden met deze samenwerking.

Mediq Dordrecht, Gert-Jan Hijwege

Wij werken al jaren met Reppel Koeriers B.V. en zij doen voor ons distributiewerk en dagelijks vele spoedleveringen door Nederland en heel Europa en dat gaat naar volle tevredenheid.

TNT Schiphol, Rudy

Ik moet regelmatig juridische stukken verzenden en Rotterdam Koeriers staat elke keer in no time voor de deur. De vertrouwelijke informatie wordt veilig en snel afgeleverd.

Juridische stukken verzenden

De levering van materialen aan diverse bouwprojecten in het buitenland is super goed geregeld. We bellen altijd Rotterdam Koeriers voor leveringen, omdat we dan zeker weten dat de kwaliteit top is.

De levering aan bouwprojecten in het buitenland is super goed geregeld

Ik moest 24 pallets met goederen direct laten afleveren in Duitsland. Er werd meteen vervoer geregeld en nog dezelfde dag was het afgeleverd. Zeer tevreden over de  fantastische service en snelle aflevering.

24 pallets direct laten afleveren in Duitsland

Rotterdam Koeriers bezorgt onze pakketten dagelijks snel en betrouwbaar. Bij spoed zijn ze er al met 20 minuten en de koerier is altijd vriendelijk.

Rotterdam Koeriers bezorgt onze pakketten dagelijks.