FAQ items aan het laden...

Geconditioneerd vervoer

Dit bieden wij op dit moment beperkt aan. Wij hebben zelf geen koelwagens, maar met grote regelmaat vervoeren wij goederen die wel koel moeten blijven en die door onze klanten in speciale verpakking, denk aan koelboxen, verpakt worden. Omdat wij een spoedkoerier zijn kunnen we daarom heel Nederland binnen 3 uur beleveren waardoor de goederen gekoeld aankomen bij uw klant.

Offerte aanvragen
085 – 876 88 33

Verzend elk pakket met een koerier

Of u nou een brief met spoed wilt verzenden of een lading pallets, onze koerier uit Rotterdam zorgt voor snel transport zonder omwegen. Ook gevaarlijke stoffen als het nodig is. Met een bestelbus, caddy of vrachtwagen gaan wij direct op weg zodra u ons belt.

Transport in heel Europa

Naast de zendingen die we in Rotterdam en omstreken bezorgen, rijdt onze spoedkoerier ook graag voor u naar Leeuwarden of Maastricht. Daarnaast zijn spoedleveringen door heel Europa mogelijk bij Rotterdam Koeriers. Bel 085 876 8833 om direct een spoedkoerier te boeken voor uw pakket.

Uw goederen goed verzekerd

Omdat elk pakket waardevol is voor de zender en ontvanger laten wij uw goederen altijd vervoeren door een vakkundige koerier. Daarnaast is de zending goed verzekerd voor diefstal, verlies en beschadiging. We beschikken over een NIWO-vergunning voor internationaal transport van goederen.

Geconditioneerd vervoer boeken

Spoedkoerier Rotterdam boeken

Rotterdam Koeriers
Olmendaal 119
3075 KS Rotterdam