Wat kost een pallet versturen

Home » Informatiepagina’s » Wat kost een pallet versturen
Wat kost een pallet versturen

Wat kost een pallet versturen

Zoekt u naar een antwoord op uw vraag ‘’Wat kost een pallet versturen’’? Wij, van Rotterdam Koeriers, vertellen u graag meer! Wij zijn actief in Zuid-Holland en omstreken, maar kunnen ook bezorgingen op grotere afstanden realiseren. Rotterdam Koeriers handelt zowel nationale als internationale zendingen af en hecht grote waarde aan flexibiliteit. Wat uw wensen en eisen ook zijn; wij kunnen onze diensten hierop aanpassen. Zo weet u zeker dat wij uw verzending volgens verwachting kunnen leveren.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw zending kunnen betekenen? Wacht niet en vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan. Dit kunt u doen door het formulier op onze website in te vullen of even telefonisch contact op te nemen.

Wilt u teruggebeld worden?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat kost een pallet versturen? Wij geven u graag antwoord!

Met ruim 18 jaar ervaring als koeriersbedrijf kunnen wij werkelijk alles voor u (of uw bedrijf) bezorgen. Of het nu gaat om een enkele brief, verschillende pakketten of 30 pallets die verzonden moeten worden; wij zijn uw betrouwbare transportpartner.

Wij vinden flexibiliteit en service erg belangrijk. Daarom denken wij graag met u mee en zorgen we ervoor dat de zending wordt afgeleverd volgens uw wensen. Dankzij onze vele verschillende dienstmogelijkheden kunnen wij u altijd de service bieden waar u naar op zoek bent. Heeft u bijvoorbeeld een spoedkoerier nodig? Dan staan wij binnen een half uur bij u op de gewenste locatie; ongeacht het tijdstip en de dag in de week.

Neem contact op!

Hebben wij uw vraag ‘’Wat kost een pallet versturen’’ kunnen beantwoorden óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Neem dan gerust even contact met ons op voor meer informatie. Dit kunt u doen via het contactformulier op onze website. Tot ziens bij Rotterdam Koeriers!

Reppel Koeriers

  • Altijd Track & Trace

  • Binnen 30 min ter plaatse

  • Elke zending verzekerd

  • 24/7 bereikbaar

Offerte aanvragen

Naam(Vereist)
Particulier of zakelijk?(Vereist)