Rotterdams vervoerbedrijf

Home » Informatiepagina’s » Rotterdams vervoerbedrijf
Rotterdams vervoerbedrijf

Rotterdams vervoerbedrijf

Zoekt u een professioneel Rotterdams vervoerbedrijf om een bepaald product veilig af te leveren op bestemming? Dan bent u bij Rotterdam Koeriers helemaal aan het juiste adres! Wij zijn opgericht in 2002 en zijn inmiddels uitgegroeid tot een groot bedrijf dat in heel Europa actief is. Dagelijks zijn er 45 mensen aan het werk voor meer dan 500 tevreden klanten die u vóór gingen. Ongeacht uw wensen en eisen; wij zorgen er voor dat uw zending veilig en snel op de juiste plaats terechtkomt!

Wilt u meer informatie over onze tarieven? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan om meer inzicht te krijgen in het financiële plaatje.

Wilt u teruggebeld worden?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rotterdams vervoerbedrijf | Rotterdam Koeriers is uw partner!

Gaat het om een nationale zending van medicijnen óf om een internationale zending van belangrijke documenten? Wij staan graag voor u klaar en kunnen u daarnaast ook de beste tarieven bieden! Wij rekenen geen extra toeslagen in de weekenden of avonden en bezorgen maar liefst 24 uur per dag én 7 dagen per week vanaf slechts €0,56 per kilometer. Wij hechten grote waarde aan een kwalitatieve service, die wij kunnen waarborgen door onze 45 medewerkers af te wisselen in diensten.

Naast de snelheid, betaalbaarheid en flexibiliteit hechten wij ook grote waarde aan de veiligheid en betrouwbaarheid. Daarom zorgen wij er altijd voor dat we de juiste papieren hebben voor de zending die u wilt laten afleveren. Wij beschikken bijvoorbeeld over een NIWO-vergunning voor goederenvervoer van derden om de veiligheid van uw goederen te kunnen waarborgen. Daarnaast bezitten wij ook een getuigschrift van vakbekwaamheid van het CBR.

Neem contact op!

Heeft u nog enkele vragen over onze rol als Rotterdams vervoerbedrijf óf kunnen wij u ergens anders mee helpen? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen. Tot ziens bij Rotterdam Koeriers!

Reppel Koeriers

  • Altijd Track & Trace

  • Binnen 30 min ter plaatse

  • Elke zending verzekerd

  • 24/7 bereikbaar

Offerte aanvragen

Naam(Vereist)
Particulier of zakelijk?(Vereist)