Pakketbezorger Dordrecht

Zoekt u naar een geschikte pakketbezorger Dordrecht en omgeving? Wij, van Rotterdam Koeriers, helpen u graag verder met uw verzending! Rotterdam Koeriers is onderdeel van Reppel Koeriers en is, sinds de oprichting in 2002, uitgegroeid tot een groot bedrijf dat in heel Europa actief is. We doen zowel nationale als internationale zendingen en zijn hierin erg flexibel. Wat uw wensen en eisen ook zijn; wij kunnen onze diensten hierop aanpassen. Zo weet u zeker dat wij uw verzending volgens verwachting kunnen leveren.

Heeft u nog enkele vragen over onze organisatie of dienstverlening in het algemeen? Neem dan gerust even contact met een van onze medewerkers op! Dit kunt u doen door het contactformulier op onze website in te vullen.

Offerte aanvragen
085 – 876 88 33

Pakketbezorger Dordrecht | Rotterdam Koeriers is uw specialist!

Gaat het om een nationale zending van medicijnen óf om een internationale zending van belangrijke documenten? Wij staan graag voor u klaar en kunnen u daarnaast ook de beste tarieven bieden! Rotterdam Koeriers rekent geen extra toeslagen in de weekenden of avonden en bezorgen maar liefst 24 uur per dag én 7 dagen per week vanaf slechts €0,56 per kilometer. Wij hechten grote waarde aan een kwalitatieve service, die wij kunnen waarborgen door onze 45 medewerkers af te wisselen in diensten.

Daarnaast zijn wij ook erkend door grote en belangrijke partijen binnen onze branche. Zo hebben wij bijvoorbeeld een NIWO-vergunning voor goederenvervoer, om zo de veiligheid van uw goederen te kunnen waarborgen. Bovendien beschikken wij ook over een getuigschrift van het CBR, dat onze vakbekwaamheid van rijvaardigheid bevestigt.

Pakketbezorger Dordrecht
Pakketbezorger Dordrecht

Kom in contact met ons!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een pakketbezorger Dordrecht? Wacht dan niet en vraag vrijblijvend een offerte via onze website aan! Wij kijken graag op maat met u mee naar uw verzending en zullen vervolgens met een passend prijsvoorstel komen.

Offerte aanvragen
085 – 876 88 33