Medische koeriersdiensten

Wilt u gebruik maken van enkele medische koeriersdiensten in Rotterdam en omstreken? Dan bent u bij Rotterdam Koeriers zeker aan het juiste adres! Wij vormen een onderdeel van het koeriersbedrijf Reppel Koeriers. Sinds de oprichting in 2002 zijn wij werkzaam in de levering van pakketten van punt A naar punt B. Wij rijden onder andere in verschillende soorten busjes, bakwagens en af en toe zelfs vrachtwagens. Wij hechten grote waarde aan veiligheid en kunnen daarnaast ook flexibel met de wensen en eisen van onze klanten omgaan.

Zoekt u meer informatie over onze organisatie en bijbehorende dienstverlening? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen. Zij staan graag voor u klaar en kunnen u meer vertellen.

Offerte aanvragen
085 – 876 88 33

Medische koeriersdiensten gebruiken? Wij realiseren het!

De regio Rijnmond groeit snel op transportgebied en Rotterdam Koeriers is de afgelopen jaren hard meegegroeid. Wij spelen op deze groei in door een totaalconcept van transport aan te bieden voor heel Nederland en Europa. Enkele vormen van transport die wij uitvoeren zijn bijvoorbeeld speciaal transport (gekoeld), groupage zendingen en bouwplaatsleveringen.

Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos, waardoor wij tot in de details in kunnen spelen op uw wensen en eisen. Daarnaast beschikken wij ook over de juiste papieren om uw goederen op een veilige en verantwoorde manier te kunnen vervoeren. Wilt u weten waar uw zending op het moment is? Geen probleem! Met behulp van ons track-and-trace systeem kunnen wij onze koerier nauwkeurig volgen.

Medische koeriersdiensten
Medische koeriersdiensten

Benieuwd geworden?

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze medische koeriersdiensten óf kunnen wij zelfs al iets voor u betekenen? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen. Zij staan graag voor u klaar en zullen u snel verder helpen. Tot ziens bij Rotterdam Koeriers!

Offerte aanvragen
085 – 876 88 33