Medicijnenvervoer Schiedam

Als u op zoek bent naar een ervaren en deskundige organisatie voor medicijnenvervoer Schiedam, dan bent u bij Rotterdam Koeriers helemaal aan het juiste adres! Wij staan graag voor u klaar op het gebied van allerlei verschillende soorten koeriersdiensten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan medicijnentransport, documentenvervoer of aanhanger transport. Wij rekenen nooit toeslagen (voor bijvoorbeeld het weekend of de avonduren) of minimumtarieven én staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Zo kunnen wij u de service bieden, die u van een koeriersbedrijf mag verwachten!

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw bezorging kunnen betekenen? Vraag direct (en vrijblijvend) een offerte aan via onze website. Wij kijken graag op maat met u mee naar de mogelijkheden en zullen snel met een passend prijsvoorstel komen.

Offerte aanvragen
085 – 876 88 33

Medicijnenvervoer Schiedam? Rotterdam Koeriers is uw partner!

Wij vinden flexibiliteit en service erg belangrijk. Daarom denken wij graag met u mee en zorgen we ervoor dat de zending wordt afgeleverd volgens uw wensen. Dankzij onze vele verschillende dienstmogelijkheden kunnen wij u altijd de service bieden waar u naar op zoek bent. Heeft u bijvoorbeeld een spoedkoerier nodig? Dan staan wij binnen een half uur bij u op de gewenste locatie; ongeacht het tijdstip en de dag in de week.

Daarnaast zijn wij ook erkend door grote en belangrijke partijen binnen onze branche. Zo hebben wij bijvoorbeeld een NIWO-vergunning voor goederenvervoer, om zo de veiligheid van uw goederen te kunnen waarborgen. Bovendien beschikken wij ook over een getuigschrift van het CBR, dat onze vakbekwaamheid van rijvaardigheid bevestigt.

Medicijnenvervoer Schiedam
Medicijnenvervoer Schiedam

Meer informatie?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar medicijnenvervoer Schiedam óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Wacht niet en neem dan direct contact met ons op voor meer informatie. Tot ziens bij Rotterdam Koeriers!

Offerte aanvragen
085 – 876 88 33