Medicijnenvervoer Barendrecht

Wilt u het transport van uw geneesmiddelen uitbesteden en bent u daarom op zoek naar een professionele organisatie voor medicijnenvervoer Barendrecht? Wij, van Rotterdam Koeriers, kunnen het voor u regelen! Wij vormen een onderdeel van het koeriersbedrijf Reppel Koeriers. Sinds de oprichting in 2002 zijn wij werkzaam in de levering van pakketten van punt A naar punt B. Wij rijden onder andere in verschillende soorten busjes, bakwagens en af en toe zelfs vrachtwagens. Wij hechten grote waarde aan veiligheid en kunnen daarnaast ook flexibel met de wensen en eisen van onze klanten omgaan.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw zending kunnen betekenen? Wacht niet en vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan. Dit kunt u doen door het formulier op onze website in te vullen.

Offerte aanvragen
085 – 876 88 33

Medicijnenvervoer Barendrecht? Rotterdam Koeriers staat voor u klaar!

Wij staan graag voor u klaar op het gebied van allerlei verschillende soorten koeriersdiensten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan medicijnentransport, documentenvervoer of aanhanger transport. Wij rekenen nooit toeslagen (voor bijvoorbeeld het weekend of de avonduren) óf minimumtarieven, maar hanteren juist altijd een vaste lage prijs! Hierdoor zult u nooit achteraf onverwachtse kosten binnenkrijgen.

Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos, waardoor wij tot in de details in kunnen spelen op uw wensen en eisen. Daarnaast beschikken wij ook over de juiste papieren om uw goederen op een verantwoorde en veilige manier te kunnen vervoeren. Tot slot is uw zending bij ons ook altijd goed verzekerd, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Medicijnenvervoer Barendrecht
Medicijnenvervoer Barendrecht

Neem contact op!

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze rol in de medicijnenvervoer Barendrecht? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen voor meer informatie. Tot ziens bij Rotterdam Koeriers!

Offerte aanvragen
085 – 876 88 33