Medicijnentransport

Zoekt u naar een professioneel koeriersbedrijf met ervaring in medicijnentransport? Dan bent u bij Rotterdam Koeriers helemaal aan het juiste adres! Al meer dan 18 jaar is Rotterdam Koeriers hét koeriersbedrijf voor Rotterdam, de Botlek, Rozenburg, Europoort en de Maasvlakte. Als u vanuit deze regio een spoedzending moet versturen, dan kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week bij ons terecht! Veel van onze klanten zijn gevestigd in deze havenstad en de meeste chauffeurs zijn woonachtig in de regio Rotterdam-Rijnmond, zodat u altijd binnen een half uur een chauffeur bij u op de stoep kunt hebben.

Meer weten over de tarieven voor het transport van medicijnen? Wacht niet en vraag dan direct (en natuurlijk altijd vrijblijvend) een offerte bij ons aan voor meer informatie. Wij maken graag een passend prijsvoorstel voor uw situatie.

Offerte aanvragen
085 – 876 88 33

Medicijnentransport inzetten? Wij zijn uw specialist!

Als u ervoor kiest om uw levering door Rotterdam Koeriers te laten uitvoeren, dan profiteert u van meerdere voordelen. Allereerst werken wij niet met een minimum bedrag per levering; u kunt ons dus al inschakelen voor het verzenden van slechts één envelop. Daarnaast hanteren wij ook scherpe tarieven, die starten vanaf slechts €0,56 per kilometer. Of de bestemming nu regionaal, nationaal of internationaal verzonden is; wij zorgen ervoor dat het pakketje op het juiste adres aan komt.

Bovendien zijn wij ook erkend door enkele belangrijke partijen binnen onze branche. Zo hebben wij bijvoorbeeld een NIWO-vergunning voor goederenvervoer en beschikken wij ook over een getuigschrift van het CBR, dat onze vakbekwaamheid van rijvaardigheid bevestigt.

Medicijnentransport
Medicijnentransport

Kom in contact!

Wilt u meer informatie over ons medicijnentransport óf heeft u nog enkele andere vragen voor ons? Twijfel dan niet om, in beide gevallen, even contact met een van onze medewerkers op te nemen. Zij staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen met een passende oplossing!

Offerte aanvragen
085 – 876 88 33