Medicijnen vervoeren

Als u op zoek bent naar een koeriersbedrijf voor uw medicijnen vervoeren, dan bent u bij Rotterdam Koeriers zeker aan het juiste adres! Wij zijn actief in Zuid-Holland en omstreken, maar kunnen ook bezorgingen op grotere afstanden realiseren. Rotterdam Koeriers handelt zowel nationale als internationale zendingen af en hecht grote waarde aan flexibiliteit. Wat uw wensen en eisen ook zijn; wij kunnen onze diensten hierop aanpassen. Zo weet u zeker dat wij uw verzending volgens verwachting kunnen leveren.

Wilt u meer informatie over onze organisatie en bijbehorende dienstverlening? Neem dan gerust even contact met een van onze medewerkers op.

Offerte aanvragen
085 – 876 88 33

Medicijnen vervoeren? Wij helpen u verder!

Bij Rotterdam Koeriers betaalt u gegarandeerd de laagste prijs voor een koeriersdienst, omdat wij geen toeslagen berekenen voor bijvoorbeeld bezorging in het weekend of in de nacht. Dit is, ten opzichte van andere koeriersbedrijven, een belangrijk voordeel om voor een van onze diensten te kiezen. Daarbij hanteren wij altijd een persoonlijke benadering en werken we transparant. Klanten kunnen door onze transparantie altijd weten waar hun zending is.

Wij hebben dagelijks diverse kleine vaste routes voor verschillende apotheken in de regio Rotterdam en Drechtsteden en tevens een grote route voor een landelijk opererend bedrijf met een groot distributiecentrum voor medicijnen. Wij hebben dus ook op dit vlak erg veel ervaring. Zo komen wij bijvoorbeeld laden met een bestelwagen waarvan de laadruimte helemaal dicht is zodat niemand kan zien wat er vervoerd wordt. Tevens zijn alle deuren afsluitbaar met een afstandsbediening en hebben de wagens een alarm zodat onbevoegden zeer moeilijk bij de medicijnen kunnen komen. Wij doen dit 24 uur per dag en 7 dagen per week. Met ons Track & Trace systeem kunnen wij volgen waar uw zending is en/of wanneer deze is afgeleverd.

Medicijnen vervoeren
Medicijnen vervoeren

Meer weten?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een professioneel koeriersbedrijf voor medicijnen vervoeren? Vraag direct (en vrijblijvend) een offerte via onze website aan, zodat wij met een passend prijsvoorstel kunnen komen. Tot ziens bij Rotterdam Koeriers!

Offerte aanvragen
085 – 876 88 33