Medicijnen transport

Wilt u een professioneel koeriersbedrijf inschakelen voor medicijnen transport? Dan bent u bij Rotterdam Koeriers zeker aan het juiste adres! Wij brengen en halen zendingen door het hele land, maar zijn natuurlijk vooral bekend in de regio van Rotterdam en Dordrecht. Wij zijn opgericht in 2002 en beschikken inmiddels over een klantengroep van meer dan 500 verschillende klanten, waar onze 45 medewerkers dagelijks voor aan het werk zijn.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw bezorging kunnen betekenen? Vraag direct (en vrijblijvend) een offerte aan via onze website. Wij kijken graag op maat met u mee naar de mogelijkheden en zullen snel met een passend prijsvoorstel komen.

Offerte aanvragen
085 – 876 88 33

Medicijnen transport? Rotterdam Koeriers staat voor u klaar!

Is de verzending van medicijnen gericht aan een adres in het buitenland? Geen zorgen. Wij hebben voor vele klanten die u vóór gingen namelijk ook zendingen naar het buitenland kunnen realiseren. Dankzij ons grote aantal transportoplossingen kunnen wij onze klanten altijd een geschikte mogelijkheid bieden voor hun wensen en eisen bij een bezorging.

Bij ons profiteert u altijd van meerdere voordelen. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit extra toeslagen als we in het weekend of in de avonduren moeten leveren. Zo kunt u altijd de scherpste prijzen van ons verwachten! Daarnaast zijn al onze voertuigen voorzien van een track-and-trace systeem, waardoor wij uw zending altijd op lokaal niveau kunnen volgen.

Medicijnen transport
Medicijnen transport

Kom in contact!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar medicijnen transport óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen voor meer informatie. Dit kunt u doen door het contactformulier op onze website in te vullen. Tot ziens bij Rotterdam Koeriers!

Offerte aanvragen
085 – 876 88 33