Medicijn vervoer

Zoekt u naar betrouwbaar medicijn vervoer in Rotterdam en omstreken? Dan bent u bij Rotterdam Koeriers zeker aan het juiste adres! Al sinds 2002 is Rotterdam Koeriers hét koeriersbedrijf voor Rotterdam, de Botlek, Rozenburg, Europoort en de Maasvlakte. Als u vanuit deze regio een zending moet versturen, dan kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week bij ons terecht! Veel van onze klanten zijn gevestigd in deze havenstad en de meeste chauffeurs zijn woonachtig in de regio Rotterdam-Rijnmond, zodat u altijd binnen een half uur een chauffeur bij u op de stoep kunt hebben.

Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor uw medicijn vervoer kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan door het formulier op onze website in te vullen (óf door even te bellen). Wij kijken graag op maat met u mee naar de mogelijkheden.

Offerte aanvragen
085 – 876 88 33

Medicijn vervoer gezocht? Lees meer over onze mogelijkheden!

Wij zijn voornamelijk actief in Zuid-Holland en omstreken, maar kunnen ook bezorgingen op grotere afstanden realiseren. Rotterdam Koeriers handelt zowel nationale als internationale zendingen af en hecht grote waarde aan flexibiliteit. Wat uw wensen en eisen ook zijn; wij kunnen onze diensten hierop aanpassen. Zo weet u zeker dat wij uw verzending volgens verwachting kunnen leveren.

Wilt u medicijnen naar een adres in het buitenland verzenden? Geen probleem! Wij hebben voor vele klanten die u voorgingen namelijk ook zendingen naar het buitenland kunnen realiseren. Dankzij ons grote aantal transportoplossingen kunnen wij onze klanten altijd een geschikte mogelijkheid bieden voor hun wensen en eisen bij een bezorging.

Medicijn vervoer
Medicijn vervoer

Neem contact op!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar betrouwbaar medicijn vervoer óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Neem dan, in beide gevallen, gerust even contact met ons op voor meer informatie. Graag tot ziens bij Rotterdam Koeriers!

Offerte aanvragen
085 – 876 88 33