Medicijn gekoeld transport

Als u gebruik wilt maken van medicijn gekoeld transport, dan bent u bij Rotterdam Koeriers zeker aan het juiste adres! Al sinds onze oprichting in 2002 zijn wij actief voor meer dan 500 verschillende klanten. Wij kunnen dus werkelijk alles voor u (of uw bedrijf) bezorgen. Of het nu gaat om een enkele brief, verschillende pakketten of 30 pallets die verzonden moeten worden; wij zijn uw betrouwbare transportpartner.

Heeft u nog enkele vragen over onze organisatie of dienstverlening? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen voor meer informatie. Dit kunt u doen door het contactformulier op onze website in te vullen.

Offerte aanvragen
085 – 876 88 33

Medicijn gekoeld transport gebruiken? Neem contact op!

Kiest u voor Rotterdam Koeriers? Dan profiteert u altijd van meerdere voordelen! Allereerst werken wij niet met een minimum bedrag per levering; u kunt ons dus al inschakelen voor het verzenden van slechts één envelop. Daarnaast hanteren wij ook scherpe tarieven, die starten vanaf slechts €0,56 per kilometer. Of de bestemming nu regionaal, nationaal of internationaal verzonden is; wij zorgen ervoor dat het pakketje op het juiste adres aan komt.

Is de verzending van medicijnen gericht aan een adres in het buitenland? Geen probleem. Wij hebben voor vele klanten die u voorgingen namelijk ook zendingen naar het buitenland kunnen realiseren. Dankzij ons grote aantal transportoplossingen kunnen wij onze klanten altijd een geschikte mogelijkheid bieden voor hun wensen en eisen bij een bezorging.

Medicijn gekoeld transport
Medicijn gekoeld transport

Meer weten?

Bent u van mening dat wij iets voor u kunnen betekenen in uw zoektocht naar medicijn gekoeld transport? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan via de website. Wij zullen vervolgens snel met een passend prijsvoorstel komen. Tot ziens bij Rotterdam Koeriers!

Offerte aanvragen
085 – 876 88 33