Medicijn bezorger

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren medicijn bezorger? Dan bent u bij Rotterdam Koeriers zeker aan het juiste adres! Onze koeriers rijden dagelijks meerdere (vaste) routes voor diverse apotheken in de regio Rotterdam en Drechtsteden. Daarnaast rijden zij ook een grote route voor een landelijk opererend bedrijf met een groot distributiecentrum voor medicijnen. Tijdens het gehele traject hechten wij grote waarde aan privacy en veiligheid. Zo komen wij bijvoorbeeld laden met een bestelwagen waarvan de laadruimte helemaal dicht is, zodat niemand kan zien wat er vervoerd wordt.

Meer weten over de tarieven voor het transport van medicijnen? Wacht niet en vraag dan direct (en natuurlijk altijd vrijblijvend) een offerte bij ons aan voor meer informatie. Wij maken graag een passend prijsvoorstel voor uw situatie.

Offerte aanvragen
085 – 876 88 33

Medicijn bezorger gezocht? Wij zijn uw partner!

Rotterdam Koeriers is opgericht in 2002 en beschikken inmiddels over een grote groep medewerkers, die dagelijks werkzaam zijn in de levering van pakketten van punt A naar punt B. Wij rijden onder andere in verschillende soorten busjes, bakwagens en af en toe zelfs vrachtwagens. Verder hechten wij grote waarde aan veiligheid en kunnen daarnaast ook flexibel met de wensen en eisen van onze klanten omgaan.

Profiteer direct van onze unieke voordelen ten opzichte van concurrenten. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit toeslagen (zelfs niet in het weekend of in de avonduren), kiezen wij altijd voor de snelste route én kunt u altijd up-to-date blijven via ons track-and-trace systeem. Ideaal toch?

Medicijn bezorger
Medicijn bezorger

Kom in contact!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een medicijn bezorger en/of heeft u nog enkele vragen voor ons? Wacht niet en kom dan direct in contact met een van onze medewerkers via het formulier op onze website óf door meteen te bellen. Wij helpen u graag verder. Tot ziens bij Rotterdam Koeriers!

Offerte aanvragen
085 – 876 88 33