Koeriersdienst Schiedam

Geen bestemming is ons te ver

Koeriersdienst Schiedam

Rotterdam koeriers

Bent u op zoek naar een koeriersdienst Schiedam voor de zending van medicijnen, documenten of andere pakketten? Dan bent u bij Rotterdam Koeriers zeker aan het juiste adres! Wij vormen een onderdeel van het koeriersbedrijf Reppel Koeriers. Sinds de oprichting in 2002 zijn wij werkzaam in de levering van pakketten van punt A naar punt B. Wij rijden onder andere in verschillende soorten busjes, bakwagens en af en toe zelfs vrachtwagens. Wij hechten grote waarde aan veiligheid en kunnen daarnaast ook flexibel met de wensen en eisen van onze klanten omgaan.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw zending kunnen betekenen? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan! Dit kunt u doen door het formulier op onze website in te vullen. Een van onze medewerkers zal vervolgens spoedig met een prijsvoorstel op maat komen.

Koeriersdienst Schiedam

Het team van Reppel koeriers

Onze specialisten staan voor je klaar

Koeriersdienst Schiedam

Koeriersdienst Schiedam

Rotterdam Koeriers is uw partner!

Maar waarom zou u nu juist voor ons moeten kiezen voor uw zending? Bij ons profiteert u altijd van meerdere voordelen. Zo rekenen wij bijvoorbeeld nooit extra toeslagen als we in het weekend of in de avonduren moeten leveren. Zo kunt u altijd de scherpste prijzen van ons verwachten! Daarnaast zijn al onze voertuigen voorzien van een track-and-trace systeem, waardoor wij de zending voor u op een lokaal niveau kunnen volgen.

Naast de snelheid, betaalbaarheid en flexibiliteit hechten wij ook grote waarde aan de veiligheid en betrouwbaarheid. Daarom zorgen wij er altijd voor dat we de juiste papieren hebben voor de zending die u wilt laten afleveren. Wij beschikken bijvoorbeeld over een NIWO-vergunning voor goederenvervoer van derden om de veiligheid van uw goederen te kunnen waarborgen. Daarnaast bezitten wij ook een getuigschrift van vakbekwaamheid van het CBR.

Koeriersdienst Schiedam
Koeriersdienst Schiedam

Neem contact op!

Wij helpen u graag

Kunnen wij al iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een koeriersdienst Schiedam óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Neem in beide gevallen gerust even contact met een van onze medewerkers op. Tot ziens bij Rotterdam Koeriers!