Koeriersdienst Rotterdam

Geen bestemming is ons te ver

Koeriersdienst Rotterdam

Rotterdam koeriers

Bent u op zoek naar een koeriersdienst Rotterdam? Dan bent u bij Rotterdam Koeriers helemaal aan het juiste adres! Al meer dan 18 jaar is Rotterdam Koeriers het koeriersbedrijf voor Rotterdam, de Botlek, Rozenburg, Europoort en de Maasvlakte. Als u vanuit deze regio een spoedzending moet versturen, dan kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week bij ons terecht! Veel van onze klanten zijn gevestigd in deze havenstad en de meeste chauffeurs zijn woonachtig in de regio Rotterdam-Rijnmond, zodat u altijd binnen een half uur een chauffeur bij u op de stoep heeft.

Wilt u meer informatie over de tarieven die wij hanteren? Twijfel niet en vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte via onze website aan. Wij zullen snel met een passend prijsvoorstel voor uw verzending komen.

Koeriersdienst Rotterdam

Het team van Reppel koeriers

Onze specialisten staan voor je klaar

Koeriersdienst Schiedam

Koeriersdienst Rotterdam

Rotterdam Koeriers is uw partner!

Maar waarom zou nu juist voor ons moeten kiezen? Als u kiest voor Rotterdam Koeriers, dan profiteert u van meerdere voordelen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld, zoals al eerder benoemd is, met een spoedkoerier binnen 30 minuten ter plaatse zijn. Daarnaast zijn ook al onze voertuigen voorzien van een track-and-trace systeem, waardoor wij uw zending altijd nauwkeurig kunnen volgen. Bovendien berekenen wij nooit extra toeslagen voor bijvoorbeeld de avonduren of weekenden én bezorgen wij maar liefst 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Tot slot zijn wij ook erkend door grote en belangrijke partijen binnen onze branche. Zo hebben wij bijvoorbeeld een NIWO-vergunning voor goederenvervoer, om zo de veiligheid van uw goederen te kunnen waarborgen. Daarnaast bezitten wij ook een getuigschrift van het CBR, dat onze vakbekwaamheid bevestigt.

Koeriersdienst Rotterdam
Koeriersdienst Rotterdam

Neem contact op!

Wij helpen u graag

Heeft u nog vragen met betrekking tot onze koeriersdienst Rotterdam óf kunnen wij zelfs al iets voor u betekenen? Wacht niet en neem dan direct contact met ons op. Tot ziens bij Rotterdam Koeriers!