Koeriersdienst Ridderkerk

Geen bestemming is ons te ver

Koeriersdienst Ridderkerk

Rotterdam koeriers

Zoekt u naar een professionele koeriersdienst Ridderkerk? Wij, van Rotterdam Koeriers, staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen! Wij brengen en halen zendingen door het hele land, maar zijn natuurlijk helemaal bekend in de regio van Rotterdam, Ridderkerk en Dordrecht. Wij zijn opgericht in 2002 en beschikken inmiddels over een klantengroep van meer dan 500 verschillende klanten, waar onze 45 medewerkers dagelijks voor aan het werk zijn.

Wilt u meer informatie over onze organisatie en bijbehorende dienstverlening? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen. Zij staan graag voor u klaar en kunnen u meer vertellen.

Koeriersdienst Ridderkerk

Het team van Reppel koeriers

Onze specialisten staan voor je klaar

Koeriersdienst Schiedam

Koeriersdienst Ridderkerk

Rotterdam Koeriers helpt u verder!

Gaat het om een nationale zending van medicijnen óf om een internationale zending van belangrijke documenten? Wij staan graag voor u klaar en kunnen u daarnaast ook de beste tarieven bieden! Wij rekenen geen extra toeslagen in de weekenden of avonden en bezorgen maar liefst 24 uur per dag én 7 dagen per week vanaf slechts €0,61 per kilometer. Wij hechten grote waarde aan een kwalitatieve service, die wij kunnen waarborgen door onze 45 medewerkers af te wisselen in diensten.

U kunt ons al inschakelen voor de verzending van slechts één enveloppe. Daarnaast zijn wij ook erkend door belangrijke derde partijen binnen deze branche; wij beschikken namelijk over een NIWO vergunning en een CBR Getuigschrift van vakbekwaamheid. Bovendien is uw zending bij ons ook altijd goed verzekerd, waardoor u nooit benadeeld kunt worden voor iets wat onze verantwoordelijkheid is.

Koeriersdienst Ridderkerk
Koeriersdienst Ridderkerk

Neem contact op!

Wij helpen u graag

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een koeriersdienst Ridderkerk? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan om meer inzicht te krijgen in het financiële plaatje. Tot ziens bij Rotterdam Koeriers!