Koeriersdienst nationaal

Home » Informatiepagina’s » Koeriersdienst nationaal
Koeriersdienst nationaal

Koeriersdienst nationaal

Wilt u een koeriersdienst nationaal schaalniveau inhuren? Wij, van Rotterdam Koeriers, helpen u graag verder! Wij zijn actief in Zuid-Holland en omstreken, maar kunnen ook bezorgingen op grotere afstanden realiseren. Rotterdam Koeriers handelt zowel nationale als internationale zendingen af en hecht grote waarde aan flexibiliteit. Wat uw wensen en eisen ook zijn; wij kunnen onze diensten hierop aanpassen. Zo weet u zeker dat wij uw verzending volgens verwachting kunnen leveren.

Wilt u meer informatie over onze organisatie en bijbehorende dienstverlening? Neem dan gerust even contact met een van onze medewerkers op.

Wilt u teruggebeld worden?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Koeriersdienst nationaal? Rotterdam Koeriers doet het!

Als u ervoor kiest om uw levering door Rotterdam Koeriers te laten uitvoeren, dan profiteert u van meerdere voordelen. Allereerst werken wij niet met een minimum bedrag per levering; u kunt ons dus al inschakelen voor het verzenden van slechts één envelop. Daarnaast hanteren wij ook scherpe tarieven, die starten vanaf slechts €0,61 per kilometer. Of de bestemming nu regionaal, nationaal of internationaal verzonden is; wij zorgen ervoor dat het pakketje op het juiste adres aan komt.

Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos, waardoor wij tot in de details in kunnen spelen op uw wensen en eisen. Bovendien beschikken wij ook over de juiste papieren om uw goederen op een veilige en verantwoorde manier te kunnen vervoeren. Wilt u weten waar uw zending op het moment is? Geen probleem! Met behulp van ons track-and-trace systeem kunnen wij onze koerier nauwkeurig volgen.

Neem contact op!

Bent u van mening dat wij iets voor u kunnen betekenen in uw zoektocht naar een koeriersdienst nationaal? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan via de website. Wij zullen vervolgens snel met een passend prijsvoorstel komen. Tot ziens bij Rotterdam Koeriers!

Reppel Koeriers

  • Altijd Track & Trace

  • Binnen 30 min ter plaatse

  • Elke zending verzekerd

  • 24/7 bereikbaar

Offerte aanvragen

Naam(Vereist)
Particulier of zakelijk?(Vereist)