Koeriersdienst Delft

Geen bestemming is ons te ver

Koeriersdienst Delft

Rotterdam koeriers

Bent u op zoek naar een geschikte organisatie voor een koeriersdienst Delft? Wij, van Rotterdam Koeriers, staan graag voor u klaar! Rotterdam Koeriers is een onderdeel van het koeriersbedrijf Reppel Koeriers. Wij zijn opgericht in 2002 en beschikken inmiddels al over meer dan 45 medewerkers, die dagelijks werkzaam zijn in de levering van pakketten van punt A naar punt B. Wij rijden onder andere in verschillende soorten busjes, bakwagens en af en toe zelfs vrachtwagens. Wij hechten grote waarde aan veiligheid en kunnen daarnaast ook flexibel met de wensen en eisen van onze klanten omgaan.

Wilt u meer informatie over hoe wij precies te werk gaan? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen door het contactformulier op onze website in te vullen.

Koeriersdienst Delft

Het team van Reppel koeriers

Onze specialisten staan voor je klaar

Koeriersdienst Schiedam

Koeriersdienst Delft

Rotterdam Koeriers staat voor u klaar!

Wij vinden flexibiliteit en service erg belangrijk. Daarom denken wij graag met u mee en zorgen we ervoor dat de zending wordt afgeleverd volgens uw wensen. Dankzij onze vele verschillende dienstmogelijkheden kunnen wij u altijd de service bieden waar u naar op zoek bent. Heeft u bijvoorbeeld een spoedkoerier nodig? Dan staan wij binnen een half uur bij u op de gewenste locatie; ongeacht het tijdstip en de dag in de week.

Wij rekenen altijd scherpe prijzen en hanteren nooit een minimum tarief. Zo kunt u ons bijvoorbeeld al inschakelen voor de aflevering van slechts één enveloppe. Daarnaast zijn wij ook erkend door belangrijke derde partijen binnen deze branche; wij beschikken namelijk over een NIWO vergunning en een CBR Getuigschrift van vakbekwaamheid. Tot slot is uw zending bij ons ook altijd goed verzekerd, waardoor u nooit benadeeld kunt worden voor iets wat onze verantwoordelijkheid is.

Koeriersdienst Delft
Koeriersdienst Delft

Neem contact op!

Wij helpen u graag

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een koeriersdienst Delft? Vraag dan direct en vrijblijvend een offerte via onze website aan. Wij zullen vervolgens snel met een passend prijsvoorstel komen. Tot ziens bij Rotterdam Koeriers!