Koeriersbedrijf Rotterdam

Geen bestemming is ons te ver

Koeriersbedrijf Rotterdam

Rotterdam koeriers

Wilt u een bepaald product of document verzenden en bent u daarom op zoek naar een professioneel en betrouwbaar koeriersbedrijf Rotterdam? Wij, van Rotterdam Koeriers, helpen u graag verder! Wij brengen en halen zendingen door het hele land, maar zijn natuurlijk helemaal bekend in de regio van Rotterdam en Dordrecht. Wij zijn opgericht in 2002 en beschikken inmiddels over een klantengroep van meer dan 500 verschillende klanten, waar onze 45 medewerkers dagelijks voor aan het werk zijn.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw bezorging kunnen betekenen? Vraag direct (en vrijblijvend) een offerte aan via onze website. Wij kijken graag op maat met u mee naar de mogelijkheden en zullen snel met een passend prijsvoorstel komen.

Koeriersbedrijf Rotterdam

Het team van Reppel koeriers

Onze specialisten staan voor je klaar

Koeriersdienst Schiedam

Koeriersbedrijf Rotterdam

Rotterdam Koeriers staat voor u klaar!

Wij staan graag voor u klaar op het gebied van allerlei verschillende soorten koeriersdiensten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan medicijnentransport, documentenvervoer of aanhanger transport. Wij rekenen nooit toeslagen (voor bijvoorbeeld het weekend of de avonduren) óf minimumtarieven, maar hanteren juist altijd een vaste lage prijs! Hierdoor zult u nooit achteraf onverwachtse kosten binnenkrijgen.

U kunt ons dus al inschakelen voor de verzending van slechts één enveloppe. Daarnaast zijn wij ook erkend door belangrijke derde partijen binnen deze branche; wij beschikken namelijk over een NIWO vergunning en een CBR Getuigschrift van vakbekwaamheid. Bovendien is uw zending bij ons ook altijd goed verzekerd, waardoor u nooit benadeeld kunt worden voor iets wat onze verantwoordelijkheid is.

Koeriersbedrijf Rotterdam
Koeriersbedrijf Rotterdam

Neem contact op!

Wij helpen u graag

Heeft u nog vragen over onze rol als koeriersbedrijf Rotterdam óf kunnen wij u ergens anders mee helpen? Twijfel niet en neem dan gerust even contact met een van onze medewerkers op. Graag tot ziens bij Rotterdam Koeriers!