Koerier lange afstanden

Home » Informatiepagina’s » Koerier lange afstanden
Koerier lange afstanden

Koerier lange afstanden

Bent u op zoek naar een koerier lange afstanden (zowel nationaal als internationaal)? Dan bent u bij Rotterdam Koeriers zeker aan het juiste adres! Wij brengen en halen zendingen door het hele land, maar zijn natuurlijk helemaal bekend in de regio van Rotterdam, Europoort en Dordrecht. Wij zijn opgericht in 2002 en beschikken inmiddels over een klantengroep van meer dan 500 verschillende klanten, waar onze 45 medewerkers dagelijks voor aan het werk zijn.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw zending kunnen betekenen? Vraag direct (en vrijblijvend) een offerte via onze website aan! Een van onze medewerkers zal vervolgens snel met een passend prijsvoorstel voor uw gewenste situatie komen.

Wilt u teruggebeld worden?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Koerier lange afstanden? Wij realiseren het!

Wij staan graag voor u klaar op het gebied van allerlei verschillende soorten koeriersdiensten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan medicijnentransport, documentenvervoer of aanhanger transport. Wij rekenen nooit toeslagen (voor bijvoorbeeld het weekend of de avonduren) óf minimumtarieven, maar hanteren juist altijd een vaste lage prijs. Hierdoor zult u nooit achteraf onverwachtse kosten binnenkrijgen.

Een belangrijk voordeel van Rotterdam Koeriers is dat zij deze dienst ook als nachtkoerier aanbiedt. Hierbij maakt het tevens niet uit of het om een lokale, nationale of internationale zending gaat. Tenslotte bezorgt onze spoedkoerier uw bestelling ook zonder omwegen; zo kunnen wij u altijd scherpe tarieven aan blijven bieden.

Neem contact op!

Heeft u nog vragen voor ons óf kunnen wij al iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een koerier lange afstanden? Wacht dan niet en neem direct contact met een van onze medewerkers op voor meer informatie. Zij staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen met een oplossing voor uw vraagstuk!

Reppel Koeriers

  • Altijd Track & Trace

  • Binnen 30 min ter plaatse

  • Elke zending verzekerd

  • 24/7 bereikbaar

Offerte aanvragen

Naam(Vereist)
Particulier of zakelijk?(Vereist)