FAQ items aan het laden...

Koerier farmacie

Wilt u een betrouwbare koerier farmacie inschakelen? Dan bent u bij Rotterdam Koeriers helemaal aan het juiste adres! Wij zijn actief in Zuid-Holland en omstreken, maar kunnen ook bezorgingen op grotere afstanden realiseren. Rotterdam Koeriers handelt zowel nationale als internationale zendingen af en hecht hierbij grote waarde aan flexibiliteit. Wat uw wensen en eisen ook zijn; wij kunnen onze diensten hierop aanpassen. Zo weet u zeker dat wij uw verzending volgens verwachting kunnen leveren.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw zending kunnen betekenen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan! Dit kunt u doen door het formulier op onze website in te vullen. Een van onze medewerkers zal vervolgens spoedig met een prijsvoorstel op maat komen.

Offerte aanvragen
085 – 876 88 33

Koerier farmacie gezocht? Wij zijn uw specialist!

Maar waarom zou u nu juist voor ons moeten kiezen voor uw zending? Bij ons profiteert u altijd van meerdere voordelen. Allereerst rekenen wij bijvoorbeeld nooit extra toeslagen als we in het weekend of in de avonduren moeten leveren en rijden wij zonder omwegen. Op deze manier kunt u altijd de scherpste prijzen van ons verwachten. Daarnaast zijn al onze voertuigen voorzien van een track-and-trace systeem, waardoor wij de zending voor u op een lokaal niveau kunnen volgen.

Wij geloven in verantwoord ondernemen en hanteren dit in onze eigen werkwijze. Dit streven we na door middel van onze drie pijlers: respectvol omgaan met de klant, een milieuvriendelijke dienstverlening en collegialiteit. Deze drie aspecten staan al ruim 18 jaar hoog bij ons in het vaandel.

Koerier farmacie
Koerier farmacie

Spoedkoerier Capelle aan den IJssel boeken

Rotterdam Koeriers
Olmendaal 119
3075 KS Rotterdam