Goedkope koerier

Geen bestemming is ons te ver

Goedkope koerier

Veilig en snel!

Bent u op zoek naar een goedkope koerier in Rotterdam of omgeving? Zoek dan niet verder want Rotterdam Koeriers staan voor u klaar om uw pakketje veilig en snel te bezorgen. Rotterdam Koeriers heeft nog twee andere vestigingen, namelijk Reppel Koeriers en Breda Koeriers. Bij ons kunt u terecht voor verschillende diensten. Denk hierbij aan het met spoed pakketten leveren, internationaal transport, scheepsleveringen, apotheek koerier en nog veel meer. Wanneer u benieuwd bent naar welke diensten wij nog meer kunnen leveren, bekijk dan eens onze dienstenpagina.

Bent u benieuwd naar wat de kosten zijn voor het laten bezorgen van een pakketje? Bekijk de tarieven dan hier.

Goedkope koerier

Het team van Reppel koeriers

Onze specialisten staan voor je klaar

Koeriersdienst Schiedam

Goedkope koerier

Rotterdam Koeriers staat voor u klaar!

Het maakt voor ons niet uit of het een kleine zending is die we moeten leveren of een grote, wij bezorgen uw zending snel en veilig! Om een kostenoverzicht te krijgen, kunt u het beste bij ons een offerte aanvragen. Natuurlijk kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen als u nog eventuele vragen heeft. Wanneer u een pakket moet spoed moet laten afleveren, kunnen wij al binnen 30 minuten bij u op de stoep staan. Het pakketjes kan vervolgens worden afgeleverd waar dan ook ter wereld. Goed om te weten is dat wij werken met een Track en Trace systeem. Hierdoor is uw pakket altijd vindbaar en weet u precies wanneer het pakket zal arriveren.

Over Rotterdam Koeriers

Verantwoord ondernemen

De oprichter van Rotterdam Koeriers is Martijn Reppel. Bij ons bedrijf geloven we in verantwoord ondernemen en streven we dit na door middel van drie pijlers. Dit zijn:

  • Respectvol met elkaar omgaan
  • Milieuvriendelijke dienstverlening
  • Collegialiteit

Inmiddels hebben wij al honderden tevreden klanten. Sommige hiervan zijn zelfs al meer dan 10 jaar klant. Het is voor ons erg belangrijk dat er keer op keer kwaliteit wordt geleverd. U kunt er daarom ook vanuit gaan dat al onze chauffeurs professioneel, vriendelijk en servicegericht zijn.

Goedkope koerier
Goedkope koerier

Neem contact op!

Wij helpen u graag

Mochten er nog vragen bij u binnenkomen over onze goedkope koerier, dan kan er altijd contact worden opgenomen. U stelt gemakkelijk uw vraag door ons contactformulier in te vullen of door te bellen. Hopelijk kunnen wij u snel voorzien van een uitstekende service!