Goedkope koerier Rotterdam

Home » Informatiepagina’s » Goedkope koerier Rotterdam
Goedkope koerier Rotterdam

Goedkope koerier Rotterdam

Bent u op zoek naar een goedkope koerier in Rotterdam? Bekijk dan eens de mogelijkheden van Rotterdam Koeriers! Niet alleen kunnen wij u helpen met het verzenden van diverse pakketten, ook kunnen wij u helpen met apotheek diensten, scheepsleveringen, internationaal transport en luchtvrachtzendingen.

De kosten voor onze goedkope koerier kunt u aanvragen via een offerte. Vraag hier uw offerte aan of bekijk de tarieven.

Wilt u teruggebeld worden?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Goedkope koerier Rotterdam | Rotterdam Koeriers

Of uw pakketje nou klein of groot is, binnen Nederland geleverd moet worden of in het buitenland, wij regelen het allemaal voor u! Wij komen het pakket bij u thuis of op het werk ophalen. Wanneer u uw aanvraag doet, kunnen wij al binnen 30 minuten bij u op de stoep staan. Vervolgens zullen wij veilig en snel het pakketje leveren op de desbetreffende locatie. Goed om te weten is dat wij werken met een Track & Trace systeem. Hiermee kunt u precies uw pakket volgen en weet u meteen wanneer het pakket wordt afgeleverd. Onze chauffeurs zijn opgeleide professionals die er alles aan doen om uw pakket zo snel en veilig mogelijk af te leveren. Betrokkenheid, vriendelijkheid en servicegericht zijn factoren die voor ons erg belangrijk zijn. Mocht het daarom ook niet lukken om bijvoorbeeld binnen een half uur bij u op de stoep te staan, nemen wij altijd even contact op.

Internationaal transport

Dagelijks verzorgen wij meer dan 100 spoedritten. Van deze 100 zijn er zeker wel 20 naar het buitenland. Veel ritten gaan naar bijvoorbeeld grote havens, zoals Antwerpen, Hamburg, Londen etc. In vrijwel elk land van Europa zijn wij bekend en weten wij alle regels. Ook bij deze internationale zendingen is het mogelijk om uw zending te volgen. U kunt eenvoudig een offerte aanvragen om meteen een kostenoverzicht te ontvangen.

Neem contact op!

Mocht u nog vragen hebben over onze goedkope koerier in Rotterdam, dan kan er altijd contact worden opgenomen. U kunt eenvoudig ons contactformulier invullen. Onze medewerkers zullen er alles aan doen om zo snel mogelijk uw vraag te beantwoorden. Wij hopen u snel van dienst te mogen zijn bij Rotterdam Koeriers!

Reppel Koeriers

  • Altijd Track & Trace

  • Binnen 30 min ter plaatse

  • Elke zending verzekerd

  • 24/7 bereikbaar

Offerte aanvragen

Naam(Vereist)
Particulier of zakelijk?(Vereist)