Goedkope koerier Rotterdam

Bent u op zoek naar een goedkope koerier in Rotterdam? Bekijk dan eens de mogelijkheden van Rotterdam Koeriers! Niet alleen kunnen wij u helpen met het verzenden van diverse pakketten, ook kunnen wij u helpen met apotheek diensten, scheepsleveringen, internationaal transport en luchtvrachtzendingen.

De kosten voor onze goedkope koerier kunt u aanvragen via een offerte. Vraag hier uw offerte aan of bekijk de tarieven.

Offerte aanvragen
085 – 876 88 33

Goedkope koerier Rotterdam | Rotterdam Koeriers

Of uw pakketje nou klein of groot is, binnen Nederland geleverd moet worden of in het buitenland, wij regelen het allemaal voor u! Wij komen het pakket bij u thuis of op het werk ophalen. Wanneer u uw aanvraag doet, kunnen wij al binnen 30 minuten bij u op de stoep staan. Vervolgens zullen wij veilig en snel het pakketje leveren op de desbetreffende locatie. Goed om te weten is dat wij werken met een Track & Trace systeem. Hiermee kunt u precies uw pakket volgen en weet u meteen wanneer het pakket wordt afgeleverd. Onze chauffeurs zijn opgeleide professionals die er alles aan doen om uw pakket zo snel en veilig mogelijk af te leveren. Betrokkenheid, vriendelijkheid en servicegericht zijn factoren die voor ons erg belangrijk zijn. Mocht het daarom ook niet lukken om bijvoorbeeld binnen een half uur bij u op de stoep te staan, nemen wij altijd even contact op.

Internationaal transport

Dagelijks verzorgen wij meer dan 100 spoedritten. Van deze 100 zijn er zeker wel 20 naar het buitenland. Veel ritten gaan naar bijvoorbeeld grote havens, zoals Antwerpen, Hamburg, Londen etc. In vrijwel elk land van Europa zijn wij bekend en weten wij alle regels. Ook bij deze internationale zendingen is het mogelijk om uw zending te volgen. U kunt eenvoudig een offerte aanvragen om meteen een kostenoverzicht te ontvangen.

Goedkope koerier rotterdam
Goedkope koerier rotterdam

Meer weten?

Mocht u nog vragen hebben over onze goedkope koerier in Rotterdam, dan kan er altijd contact worden opgenomen. U kunt eenvoudig ons contactformulier invullen. Onze medewerkers zullen er alles aan doen om zo snel mogelijk uw vraag te beantwoorden. Wij hopen u snel van dienst te mogen zijn bij Rotterdam Koeriers!

Offerte aanvragen
085 – 876 88 33

Reppel Koeriers levert namens ons vrijwel wekelijks gespecialiseerde soorten staal voor onze projecten in Londen, Southampton en Holmestrand Noorwegen en dat doen ze altijd snel en goedkoop. Dit wordt gedaan met kleine bestelwagens, grote bussen en vrachtwagens.

Hollandia Heijningen en Krimpen aan den ijssel, John de Meijer

Als scheepsbevrachter leveren wij aan schepen in alle havens van Europa en Reppel Koeriers is al vele jaren onze betrouwbare partner voor deze zendingen. Heel prettig vind ik dat zij nooit extra’s berekenen zoals diesel, file, avond, nacht- en weekeindtoeslag. Ook de douane ( T-1 ) afhandeling wordt door hen altijd keurig geregeld.

Legero Vlaardingen

Sinds 2011 verzorgd Reppel Koeriers B.V. fijnmazig distributiewerk ( routes met medicijnen ) en spoedzendingen voor ons door heel Nederland en wij zijn nog steeds heel tevreden met deze samenwerking.

Mediq Dordrecht, Gert-Jan Hijwege

Wij werken al jaren met Reppel Koeriers B.V. en zij doen voor ons distributiewerk en dagelijks vele spoedleveringen door Nederland en heel Europa en dat gaat naar volle tevredenheid.

TNT Schiphol, Rudy

Ik moet regelmatig juridische stukken verzenden en Rotterdam Koeriers staat elke keer in no time voor de deur. De vertrouwelijke informatie wordt veilig en snel afgeleverd.

Juridische stukken verzenden

De levering van materialen aan diverse bouwprojecten in het buitenland is super goed geregeld. We bellen altijd Rotterdam Koeriers voor leveringen, omdat we dan zeker weten dat de kwaliteit top is.

De levering aan bouwprojecten in het buitenland is super goed geregeld

Ik moest 24 pallets met goederen direct laten afleveren in Duitsland. Er werd meteen vervoer geregeld en nog dezelfde dag was het afgeleverd. Zeer tevreden over de  fantastische service en snelle aflevering.

24 pallets direct laten afleveren in Duitsland

Rotterdam Koeriers bezorgt onze pakketten dagelijks snel en betrouwbaar. Bij spoed zijn ze er al met 20 minuten en de koerier is altijd vriendelijk.

Rotterdam Koeriers bezorgt onze pakketten dagelijks.