Exceptioneel transport

Geen bestemming is ons te ver

Exceptioneel transport

Rotterdam koeriers

Op zoek naar een specialist in exceptioneel transport? Rotterdam Koeriers is uw ervaren transportpartner! Als u bijvoorbeeld machineonderdelen of stalen balken (die niet voldoen aan de regels voor wegvervoer) tóch moet transporteren, dan kunt u ons inschakelen voor dit exceptioneel transport. Wij kunnen elke zending realiseren (ongeacht de afmetingen of massa) en beschikken inmiddels over jarenlange ervaring in dit soort transport.

Meer weten over de tarieven voor ons exceptioneel transport? Wacht niet en vraag dan direct (en natuurlijk altijd vrijblijvend) een offerte bij ons aan voor meer informatie. Wij maken graag een passend prijsvoorstel voor uw situatie.

Exceptioneel transport

Het team van Reppel koeriers

Onze specialisten staan voor je klaar

Koeriersdienst Schiedam

Exceptioneel transport nodig?

Wij kunnen het realiseren!

Rotterdam Koeriers brengt en haalt verschillende zendingen door het hele land, maar wij zijn natuurlijk helemaal bekend in de regio van Rotterdam, Europoort en Dordrecht. Wij zijn opgericht in 2002 en beschikken inmiddels over een klantengroep van meer dan 500 verschillende klanten, waar meer dan 30 medewerkers dagelijks voor aan het werk zijn.

 

Als u ervoor kiest om uw levering door Rotterdam Koeriers te laten uitvoeren, dan profiteert u van meerdere voordelen. Allereerst werken wij niet met een minimum bedrag per levering; u kunt ons dus al inschakelen voor het verzenden van slechts één envelop. Daarnaast hanteren wij ook scherpe tarieven, die starten vanaf slechts €0,61 per kilometer. Hierbij rekenen wij géén extra kosten voor nacht- en/of weekenduren. Bovendien zijn wij erkend door grote partijen binnen onze branche, zoals bijvoorbeeld het CBR.

Exceptioneel transport
Exceptioneel transport

Neem contact op!

Wij helpen u graag

Wilt u meer informatie over ons exceptioneel transport óf heeft u nog enkele andere vragen voor ons? Twijfel dan niet om, in beide gevallen, even contact met een van onze medewerkers op te nemen. Zij staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen met een passende oplossing!