Apotheek bezorger Rotterdam

Als u op zoek bent naar een apotheek bezorger Rotterdam, dan bent u bij Rotterdam Koeriers helemaal aan het juiste adres! Wij staan graag voor u klaar op het gebied van allerlei verschillende soorten koeriersdiensten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan medicijnentransport, documentenvervoer of aanhanger transport. Wij rekenen nooit toeslagen (voor bijvoorbeeld het weekend of de avonduren) of minimumtarieven én staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Zo kunnen wij u de service bieden, die u van een koeriersbedrijf mag verwachten!

Wilt u meer informatie over onze tarieven? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan om meer inzicht te krijgen in het financiële plaatje.

Offerte aanvragen
085 – 876 88 33

Apotheek bezorger Rotterdam | Rotterdam Koeriers is uw specialist!

Is de verzending van medicijnen of andere producten gericht aan een adres in het buitenland? Geen zorgen. Wij hebben voor vele klanten die u vóór gingen namelijk ook zendingen naar het buitenland kunnen realiseren. Dankzij ons grote aantal transportoplossingen kunnen wij onze klanten altijd een geschikte mogelijkheid bieden voor hun wensen en eisen bij een bezorging.

Wij rekenen altijd scherpe prijzen en hanteren nooit een minimum tarief. Zo kunt u ons bijvoorbeeld al inschakelen voor de aflevering van slechts één enveloppe. Daarnaast zijn wij ook erkend door belangrijke derde partijen binnen deze branche; wij beschikken namelijk over een NIWO vergunning en een CBR Getuigschrift van vakbekwaamheid in rijvaardigheid. Bovendien is uw zending bij ons ook altijd goed verzekerd, waardoor u nooit benadeeld kunt worden voor iets dat onze verantwoordelijkheid is.

Apotheek bezorger Rotterdam
Apotheek bezorger Rotterdam

Kom in contact met ons!

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze rol als apotheek bezorger Rotterdam óf kunnen wij al iets voor u betekenen in deze zoektocht? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen. Graag tot ziens bij Rotterdam Koeriers!

Offerte aanvragen
085 – 876 88 33