FAQ items aan het laden...

Koerier Hendrik-Ido-Ambacht

Binnen 30 minuten staat onze spoedkoerier in Hendrik-Ido-Ambacht voor uw deur om uw pakket op te halen. We leveren uw goederen zo snel mogelijk af, of het nou gaat om een lokale, nationale of internationale zending.

Profiteer van onze voordelige service:

 • Binnen 30 minuten ter plaatse om uw pakket op te halen
 • Geen toeslagen voor spoed-, weekend- en avondleveringen
 • Inclusief verzekering van zendingen tijdens transport
 • 24/7 telefonisch bereikbaar

Rotterdam Koeriers is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, dus boek direct een koerier in Hendrik-Ido-Ambacht.

Kosten koerier in Hendrik-Ido-Ambacht

Omdat wij niet met toeslagen werken, betaalt u bij ons altijd een vaste lage prijs voor een koerier. Of we uw pakket nu doordeweeks of in het weekend leveren, overdag of ’s nachts, u betaalt hetzelfde bedrag voor de zending.

Na het bellen kwam Rotterdam Koeriers direct naar kantoor om mijn spoedzending op te halen. Ze waren er al met een half uurtje. Het pakketje is keurig dezelfde dag nog afgeleverd. Ik zou het zeker nog een keer zo doen.

Spoedkoerier Hendrik-Ido-Ambacht boeken

Rotterdam Koeriers
Olmendaal 119
3075 KS Rotterdam

Koeriersdiensten

Laat elk pakket verzenden door Rotterdam Koeriers. Met onze vele koeriersdiensten zijn wij in staat om elke zending binnen Nederland en wereldwijd te verzenden, of het nu gaat om een bouwplaatslevering, luchtvracht, scheepslevering of beveiligd documentenvervoer. Beijk alle koeriesdiensten of bel 085 876 8833 voor advies.

 • Producten
 • Vertrouwelijke documenten
 • Groot transport
 • Koeltransport
 • Scheepsleveringen
 • Bouwplaatsleveringen
 • Exceptioneel transport
 • Geconditioneerd vervoer
 • Luchtvracht
 • Petrochemische leveringen
 • Overnight zendingen

Uw goederen goed verzekerd

Omdat elk pakket waardevol is voor de zender en ontvanger laten wij uw goederen altijd vervoeren door een vakkundige koerier. Daarnaast is de zending goed verzekerd voor diefstal, verlies en beschadiging. We beschikken over een NIWO-vergunning voor internationaal transport van goederen.

Neem contact op voor koeriers in Hendrik-Ido-Ambacht

Bel 085 876 8833 voor meer informatie over onze koeriers in Hendrik-Ido-Ambacht of het aanvragen van een offerte. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*
Particulier of zakelijk?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reppel Koeriers levert namens ons vrijwel wekelijks gespecialiseerde soorten staal voor onze projecten in Londen, Southampton en Holmestrand Noorwegen en dat doen ze altijd snel en goedkoop. Dit wordt gedaan met kleine bestelwagens, grote bussen en vrachtwagens.

Hollandia Heijningen en Krimpen aan den ijssel, John de Meijer

Als scheepsbevrachter leveren wij aan schepen in alle havens van Europa en Reppel Koeriers is al vele jaren onze betrouwbare partner voor deze zendingen. Heel prettig vind ik dat zij nooit extra’s berekenen zoals diesel, file, avond, nacht- en weekeindtoeslag. Ook de douane ( T-1 ) afhandeling wordt door hen altijd keurig geregeld.

Legero Vlaardingen

Sinds 2011 verzorgd Reppel Koeriers B.V. fijnmazig distributiewerk ( routes met medicijnen ) en spoedzendingen voor ons door heel Nederland en wij zijn nog steeds heel tevreden met deze samenwerking.

Mediq Dordrecht, Gert-Jan Hijwege

Wij werken al jaren met Reppel Koeriers B.V. en zij doen voor ons distributiewerk en dagelijks vele spoedleveringen door Nederland en heel Europa en dat gaat naar volle tevredenheid.

TNT Schiphol, Rudy

Ik moet regelmatig juridische stukken verzenden en Rotterdam Koeriers staat elke keer in no time voor de deur. De vertrouwelijke informatie wordt veilig en snel afgeleverd.

Juridische stukken verzenden

De levering van materialen aan diverse bouwprojecten in het buitenland is super goed geregeld. We bellen altijd Rotterdam Koeriers voor leveringen, omdat we dan zeker weten dat de kwaliteit top is.

De levering aan bouwprojecten in het buitenland is super goed geregeld

Ik moest 24 pallets met goederen direct laten afleveren in Duitsland. Er werd meteen vervoer geregeld en nog dezelfde dag was het afgeleverd. Zeer tevreden over de  fantastische service en snelle aflevering.

24 pallets direct laten afleveren in Duitsland

Rotterdam Koeriers bezorgt onze pakketten dagelijks snel en betrouwbaar. Bij spoed zijn ze er al met 20 minuten en de koerier is altijd vriendelijk.

Rotterdam Koeriers bezorgt onze pakketten dagelijks.