FAQ items aan het laden...

Internationaal transport

Rotterdam Koeriers, onderdeel van Reppel Koeriers B.V. uit de regio Drechtsteden heeft zeer veel ervaring met spoedritten door heel Europa. Dagelijks verzorgen wij meer dan 100 spoedritten waarvan er zeker 20 naar het buitenland gaan. U kunt hierbij denken aan de grote havensteden zoals Antwerpen, Hamburg, Londen, Le Havre en Gdansk. Maar ook steden als Parijs, München, Manchester, Wenen of Praag etc. Wij zijn in vrijwel elk land van Europa geweest en wij kennen alle regels omtrent douane, wet- en regelgeving. U kunt uw zending, die altijd RealTime te traceren is via ons Track & Trace systeem, dus met een gerust hart overlaten aan ons. Wij garanderen u een snelle en veilige service waarbij u prijstechnisch nooit voor onaangename verrassingen komt te staan omdat wij nooit toeslagen rekenen en onze prijsstelling helder en overzichtelijk is en vooraf duidelijk aan u wordt gecommuniceerd. Uw goederen zijn tijdens het transport tot een bepaald bedrag goed verzekerd tegen diefstal, verlies of beschadiging.

Offerte aanvragen
085 – 876 88 33

Verzend elk pakket met een koerier

Of u nou een brief met spoed wilt verzenden of een lading pallets, onze koerier uit Rotterdam zorgt voor snel transport zonder omwegen. Ook gevaarlijke stoffen als het nodig is. Met een bestelbus, caddy of vrachtwagen gaan wij direct op weg zodra u ons belt.

Uw goederen goed verzekerd

Omdat elk pakket waardevol is voor de zender en ontvanger laten wij uw goederen altijd vervoeren door een vakkundige koerier. Daarnaast is de zending goed verzekerd voor diefstal, verlies en beschadiging. We beschikken over een NIWO-vergunning voor internationaal transport van goederen.

Internationaal transport boeken

Spoedkoerier Rotterdam boeken

Rotterdam Koeriers
Olmendaal 119
3075 KS Rotterdam

Werkgebied

Woont u in de omgeving van Rotterdam, bel dan Rotterdam Koeriers voor de bezorging van uw brieven en pakketten. Wij leveren goederen af in heel Europa. Vanuit onze vestigingen in Rotterdam en Dordrecht is onze spoedkoerier binnen 30 minuten bij u in: