FAQ items aan het laden...

Internationaal transport

Rotterdam Koeriers, onderdeel van Reppel Koeriers B.V. uit de regio Drechtsteden heeft zeer veel ervaring met spoedritten door heel Europa. Dagelijks verzorgen wij meer dan 100 spoedritten waarvan er zeker 20 naar het buitenland gaan. U kunt hierbij denken aan de grote havensteden zoals Antwerpen, Hamburg, Londen, Le Havre en Gdansk. Maar ook steden als Parijs, München, Manchester, Wenen of Praag etc. Wij zijn in vrijwel elk land van Europa geweest en wij kennen alle regels omtrent douane, wet- en regelgeving. U kunt uw zending, die altijd RealTime te traceren is via ons Track & Trace systeem, dus met een gerust hart overlaten aan ons. Wij garanderen u een snelle en veilige service waarbij u prijstechnisch nooit voor onaangename verrassingen komt te staan omdat wij nooit toeslagen rekenen en onze prijsstelling helder en overzichtelijk is en vooraf duidelijk aan u wordt gecommuniceerd. Uw goederen zijn tijdens het transport tot een bepaald bedrag goed verzekerd tegen diefstal, verlies of beschadiging.

Verzend elk pakket met een koerier

Of u nou een brief met spoed wilt verzenden of een lading pallets, onze koerier uit Rotterdam zorgt voor snel transport zonder omwegen. Ook gevaarlijke stoffen als het nodig is. Met een bestelbus, caddy of vrachtwagen gaan wij direct op weg zodra u ons belt.

Uw goederen goed verzekerd

Omdat elk pakket waardevol is voor de zender en ontvanger laten wij uw goederen altijd vervoeren door een vakkundige koerier. Daarnaast is de zending goed verzekerd voor diefstal, verlies en beschadiging. We beschikken over een NIWO-vergunning voor internationaal transport van goederen.

Internationaal transport boeken

Spoedkoerier Rotterdam boeken

Rotterdam Koeriers
Olmendaal 119
3075 KS Rotterdam

Werkgebied

Woont u in de omgeving van Rotterdam, bel dan Rotterdam Koeriers voor de bezorging van uw brieven en pakketten. Wij leveren goederen af in heel Europa. Vanuit onze vestigingen in Rotterdam en Dordrecht is onze spoedkoerier binnen 30 minuten bij u in:

Reppel Koeriers levert namens ons vrijwel wekelijks gespecialiseerde soorten staal voor onze projecten in Londen, Southampton en Holmestrand Noorwegen en dat doen ze altijd snel en goedkoop. Dit wordt gedaan met kleine bestelwagens, grote bussen en vrachtwagens.

Hollandia Heijningen en Krimpen aan den ijssel, John de Meijer

Als scheepsbevrachter leveren wij aan schepen in alle havens van Europa en Reppel Koeriers is al vele jaren onze betrouwbare partner voor deze zendingen. Heel prettig vind ik dat zij nooit extra’s berekenen zoals diesel, file, avond, nacht- en weekeindtoeslag. Ook de douane ( T-1 ) afhandeling wordt door hen altijd keurig geregeld.

Legero Vlaardingen

Sinds 2011 verzorgd Reppel Koeriers B.V. fijnmazig distributiewerk ( routes met medicijnen ) en spoedzendingen voor ons door heel Nederland en wij zijn nog steeds heel tevreden met deze samenwerking.

Mediq Dordrecht, Gert-Jan Hijwege

Wij werken al jaren met Reppel Koeriers B.V. en zij doen voor ons distributiewerk en dagelijks vele spoedleveringen door Nederland en heel Europa en dat gaat naar volle tevredenheid.

TNT Schiphol, Rudy

Ik moet regelmatig juridische stukken verzenden en Rotterdam Koeriers staat elke keer in no time voor de deur. De vertrouwelijke informatie wordt veilig en snel afgeleverd.

Juridische stukken verzenden

De levering van materialen aan diverse bouwprojecten in het buitenland is super goed geregeld. We bellen altijd Rotterdam Koeriers voor leveringen, omdat we dan zeker weten dat de kwaliteit top is.

De levering aan bouwprojecten in het buitenland is super goed geregeld

Ik moest 24 pallets met goederen direct laten afleveren in Duitsland. Er werd meteen vervoer geregeld en nog dezelfde dag was het afgeleverd. Zeer tevreden over de  fantastische service en snelle aflevering.

24 pallets direct laten afleveren in Duitsland

Rotterdam Koeriers bezorgt onze pakketten dagelijks snel en betrouwbaar. Bij spoed zijn ze er al met 20 minuten en de koerier is altijd vriendelijk.

Rotterdam Koeriers bezorgt onze pakketten dagelijks.